23
اکتبر
Naon anu nyababkeun rasa ngantuk? Naon anu nyababkeun rasa ngantuk? Tiasa waé rupa-rupa sabab: penerbangan anu berkepanjangan, tugas anu ngaruksak wirahma bobo, atanapi kagiatan sapertos nyetir panjang. Nalika seueur urang ngantunkeun saré pinuh, aya sababaraha masalah sanés kulem. Ieu kalebet apnea bobo, sindrom suku sanés, sareng serangan bobo. Jalma anu damel di kuburan atanapi anu padamelan ngabutuhkeun pergeseran janten bobo dicabut. Hal ieu disababkeun akibat...