24
اکتبر

Uneliaisuuden syy – Tunne syy ja hoita se

Mikä aiheuttaa uneliaisuutta? Uneliaisuuden monet syyt voivat johtua monista asioista: pitkistä lennoista, asioista, jotka häiritsevät normaalia unirytmiä, kun ne tehdään, tai toimista, kuten pitkä ajo. Vaikka monet meistä laiminlyövät täyden unen, unessa on joitain muita ongelmia. Näitä ovat uniapnea, levottomien jalkojen oireyhtymä ja unihäiriöt. Ihmiset, jotka työskentelevät hautausmaalla tai joiden työ vaativat vuoroja, menettävät unen. Tämä johtuu vakavasta uneliaisuudesta yöllä ja heidän kyvyttömyydestään nukkua riittävästi päivänvalossa.

Uneliaisuuden syyt
Useimmat aikuiset tarvitsevat uneliaisuudesta 2 – 4 tuntia yöllä. Vaikka jotkut vaativat enemmän tai vähemmän tämän määrän ruumiinsa lepäämiseksi kunnolla. “Unihäiriöt, riittämätön uni ja huono uni voivat olla huonoja seurauksia”, Schweiz sanoo. Oikean unen puute liittyy läheisesti aikakautemme tärkeimpiin terveyskysymyksiin. Ongelmia, kuten verenpainetauti, sydänsairaus, aivohalvaus, diabetes, ylipaino ja hulluus

Uneliaisuuden syyt Jos silmäsi ovat riittävän kiinni, mutta sinusta tuntuu uninen, sinulla voi olla unihäiriöitä. Unihäiriöihin sisältyy henkilön kyvyttömyys nukahtaa tai jatkaa nukkumista tai omituinen nukkumiskäyttäytyminen, kuten nukkuminen. Jotkut muut unihäiriöt ovat hetkellisiä, kuten unihäiriöt. Unihäiriöiden aikana yksi nukkuu kontrolloimattomasti koko päivän. Kun potilaat käyvät Davillan uniklinikalla, hän haluaa ensin tietää, onko ongelma unen määrä tai laatu. “Ensimmäinen lääkäreiden kysymys unesta on, onko heillä tarpeeksi unta”, hän sanoo. Jäävätkö he täysin nukkumaan? Tämä on tärkeä kysymys. Koska uskomme, että monilla ihmisillä on tämä ongelma. He ovat osittain tai ajoittain, ja joskus niillä on krooninen unettomuus. ” Davila etsii laatua, jos tajuaa, että ongelma ei ole hänen asiakkaansa, ja onko hänellä unihäiriö.

Uneliaisuuden syyt Toimittajien klubiklinikan lehden mukaan se ei aina johdu uneliaisuudesta ja väsymyksestä, unettomuudesta tai ylimääräisestä työstä. On monia syitä, jotka voivat tehdä sinusta väsymystä aina.

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka nukkuvat yli 9 tuntia yössä, ovat enemmän kuin muut sairauksien, kuten diabeteksen ja liikalihavuuden, riskit.

Liiallisen väsymyksen syy on luonnollinen tarve, ja jokainen ihminen tarvitsee 6 tuntia hyödyllistä unta päivässä. Tilastot osoittavat, että 1,6% maailman väestöstä kärsii nukkumisesta ja tämä on lisääntymässä.

4 syytä väsymykseen ja unisuuteen:

Uneliaisuuksien syyt: Vaikka infektioilla on monia ilmeisiä oireita, ne voivat joskus levitä kehossasi ilman, että lääkäri huomaa sinua tai että hän on diagnosoinut sen. Esimerkiksi immuunijärjestelmän häiriöissä infektio voi kehittyä vakavaksi väsymykseksi.

Uneliaisuuden syyt Allergiat: On mielenkiintoista tietää, että histamiini ja muut kemikaalit, jotka elimistö erittelee allergioiden torjumiseksi, ovat hypnoottisia. Unettomuus aiheuttaa unettomuutta.

Liiallisen unelman syy on anemia. Punasolujen päätehtävänä on toimittaa happea keuhkoista muihin elimiin. Kun henkilöllä on punasolujen vajaatoiminta tai verisolujen toimintahäiriö, henkilö muuttuu aneemiseksi ja tuntee samalla niin väsyneen, että hän ei kykene suorittamaan päivittäistä rutiiniaan.

Humoristinen häiriö: Naisilla estrogeenin väheneminen voi useimmissa tapauksissa johtaa painonpudotukseen ja väsymykseen.

Katso tästä videosta lisätietoja uneliaisuudesta.

برچسب‌ها:, , , , ,

Accessibility