24
اکتبر

La causa de la somnolència: conèixer la causa i tractar-la

Què causa somnolència? Què causa somnolència? Hi pot haver diverses causes: vols prolongats, tasques que alteren el ritme normal de son o activitats com la conducció llarga. Mentre que molts de nosaltres descuidem el son complet, hi ha alguns altres problemes amb el son. Aquests inclouen apnea del son, síndrome de cames inquietes i atacs de son. Les persones que treballen al cementiri o els llocs de treball que requereixen torns queden privades de son. Això es deu a una intensa somnolència a la nit i a la seva incapacitat per dormir adequadament a la llum del dia.

Causes de la somnolència
La majoria dels adults necessiten de 2 a 4 hores de son a la nit per somnolència. Mentre que alguns requereixen més o menys aquesta quantitat perquè el seu cos descansi correctament. “Els problemes de son, el somni inadequat i el son pobre poden tenir conseqüències greus”, afirma Schweiz. La manca de son adequat està estretament relacionada amb els principals problemes de salut de la nostra era. Problemes com hipertensió, malalties cardíaques, ictus, diabetis, sobrepès i bogeria

Causes de la somnolència Si els ulls estan tancats prou, però si té son, pot ser que tingueu problemes de son. Els trastorns del son inclouen la incapacitat d’una persona per adormir-se o continuar dormint o comportaments estranys de dormir, com ara dormir. Alguns altres trastorns del son són de moment, com els atacs de son. Durant els atacs de son, un es dorm incontroladament durant tot el dia. Quan els pacients van a la clínica de son de Davila, primer vol saber si el problema és la quantitat o la qualitat del son. “La primera pregunta que els metges fan sobre el son és si tenen prou son”, diu. Es queden completament adormits? Aquesta és una pregunta important. Perquè creiem que molta gent té aquest problema. Són parcialment o intermitentment i de vegades tenen insomni crònic “. Davila busca qualitat si està segura que els seus clients no tenen problemes per dormir per veure si té un trastorn del son.

Causes de la somnolència Segons el Journal of Journalists ‘Club Clinic; Hi ha moltes raons que et poden fer sentir cansat en tot moment.

Els estudis mostren que les persones que dormen més de 9 hores a la nit tenen més risc de patir malalties com la diabetis i l’obesitat que d’altres.

La causa de la somnolència excessiva és una necessitat natural, i cada persona necessita 6 hores de son útil al dia, quan aquest nivell de son augmenta, la persona pateix somnolència. Les estadístiques mostren que l’1,6% de la població mundial pateix malaltia per dormir i això augmenta.

4 motius de fatiga i somnolència:

Causes de les infeccions per a la somnolència: Tot i que les infeccions tenen molts símptomes evidents, de vegades es poden estendre al cos sense que us n’adoneu o sigueu diagnosticades per un metge. Per exemple, en un trastorn del sistema immune, la infecció es pot convertir en fatiga severa.

Causes de les al·lèrgies per a la somnolència: És interessant saber que la histamina i altres productes químics que el cos segrega per combatre les al·lèrgies són hipnòtics. L’insomni provoca insomni.

La causa de la somnolència excessiva és l’anèmia: els principals glòbuls vermells treballen per lliurar oxigen dels pulmons a altres òrgans. Quan una persona té una deficiència de glòbuls vermells o una disfunció dels glòbuls, la persona es torna anèmica i, al mateix temps, se sent tan cansada que no és capaç de fer la seva rutina diària.

Trastorn de l’humor: en les dones, l’esgotament d’estrògens sovint pot comportar pèrdua de pes i fatiga.

Mireu aquest vídeo per obtenir més informació sobre la causa de la somnolència.

برچسب‌ها:, , , , , , ,

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

شما اولین نفر باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Accessibility