23
اکتبر

Orsaken till dåsighet – Vet orsaken och behandla den

Vad orsakar dåsighet? Vad orsakar dåsighet? Det kan finnas olika orsaker: långvariga flygningar, uppgifter som stör den normala sömnrytmen eller aktiviteter som lång körning. Medan många av oss försummar full sömn, finns det några andra sömnproblem. Dessa inkluderar sömnapné, rastlösa bensyndrom och sömnattacker. Människor som arbetar på kyrkogården eller vars jobb kräver skift blir sömnberövade. Detta beror på svår dåsighet på natten och deras oförmåga att få tillräcklig sömn i dagsljus.

Orsaker till dåsighet
De flesta vuxna behöver 2-4 timmars sömn per natt på grund av dåsighet. Medan vissa kräver mer eller mindre detta belopp för att kroppen ska vila ordentligt. “Sömnproblem, otillräcklig sömn och dålig sömn kan ha dåliga konsekvenser,” säger Schweiz. Brist på ordentlig sömn är nära kopplad till de viktigaste hälsoproblemen i vår era. Problem som hypertoni, hjärtsjukdomar, stroke, diabetes, övervikt och sinnessjukdom

Orsaker till sömnighet Om dina ögon är tillräckligt stängda men du känner dig sömnig kan du ha sömnstörningar. Sömnsjukdomar inkluderar en persons oförmåga att somna eller fortsätta att sova eller konstigt sömnbeteende, som att sova. Vissa andra sömnstörningar är tillfälliga, som sömnattacker. Under sömnattacker sover man okontrollerat hela dagen. När patienter besöker Davilas sömnklinik vill hon först veta om problemet är kvantiteten eller kvaliteten på hennes sömn. “Den första frågan som läkare ställer om sin sömn är om de har tillräckligt med sömn,” säger hon. Förblir de helt sovande? Detta är en viktig fråga. Eftersom vi tror att många människor har detta problem. De är delvis eller intermittent och har ibland kronisk sömnlöshet. ” Davila letar efter kvalitet om hon inser att problemet inte är hennes klienter, för att se om hon har en sömnstörning.

Orsaker till sömnighet Enligt Journal of Journalists ‘Club Clinic är det inte alltid på grund av sömnighet och trötthet, brist på sömn eller överarbete. Det finns många skäl som kan göra att du tröttnar hela tiden.

Studier visar att personer som sover mer än 9 timmar per natt är mer utsatta för sjukdomar som diabetes och fetma än andra.

Orsaken till överdriven sömnighet är ett naturligt behov och varje person behöver 6 timmar användbar sömn per dag.När denna nivå av sömn höjs lider personen av sömnighet. Statistik visar att 1,6% av världens befolkning lider av sömnsjuka och detta ökar.

Fyra orsaker till trötthet och dåsighet:

Orsaker till sömnighetsinfektioner: Även om infektioner har många uppenbara symtom kan de ibland spridas till din kropp utan att du märker eller diagnostiseras av en läkare. Till exempel vid en immunsystemstörning kan infektionen utvecklas till svår trötthet.

Orsaker till dåsighet Allergier: Det är intressant att veta att histamin och andra kemikalier som kroppen utsöndrar för att bekämpa allergier är hypnotiska. Sömnlöshet orsakar sömnlöshet.

Orsaken till överdriven dåsighet är anemi. De röda blodkropparnas huvudfunktion är att leverera syre från lungorna till andra organ. När en person har en röd blodcellsbrist eller en dysfunktion i blodcellerna, blir personen anemisk och samtidigt känner sig så trött att han eller hon inte kan utföra sin dagliga rutin.

Humorisk störning: Hos kvinnor kan östrogenutarmning i de flesta fall leda till viktminskning och trötthet.

Se den här videon för mer information om orsaken till dåsighet.

برچسب‌ها:, , , , , , , , , ,

Accessibility