Cauzele somnolenței – Cunoașteți cauza și tratați-o

Ce provoacă somnolență? Ce provoacă somnolență? Poate exista o varietate de cauze: zboruri prelungite, sarcini care perturbă ritmul normal al somnului sau activități precum conducerea îndelungată. În timp ce mulți dintre noi neglijăm somnul complet, există și alte probleme cu somnul. Acestea includ apneea de somn, sindromul picioarelor neliniștite și atacuri de somn. Persoanele care lucrează în cimitir sau ale căror locuri de muncă necesită schimburi devin lipsite de somn. Acest lucru se datorează somnolenței severe noaptea și incapacității lor de a dormi adecvat în timpul zilei.

Cauzele somnolenței
Majoritatea adulților au nevoie de 2 până la 4 ore de somn pe noapte din cauza somnolenței. În timp ce unii necesită mai mult sau mai puțin această cantitate pentru ca corpul lor să se odihnească corect. „Problemele cu somnul, somnul inadecvat și somnul slab pot avea consecințe proaste”, spune Schweiz. Lipsa unui somn adecvat este strâns legată de problemele majore de sănătate din epoca noastră. Probleme precum hipertensiune arterială, boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet, exces de greutate și nebunie

Cauzele somnolenței Dacă ochii sunt suficient de închisi, dar te simți somnolent, este posibil să ai tulburări de somn. Tulburările de somn includ incapacitatea unei persoane de a adormi sau de a continua să doarmă sau comportamente ciudate de somn, precum somnul. Unele alte tulburări ale somnului sunt de moment, cum ar fi atacurile de somn. În timpul atacurilor de somn, unul doarme incontrolabil pe tot parcursul zilei. Când pacienții merg la clinica de somn a lui Davila, ea vrea mai întâi să știe dacă problema este cantitatea sau calitatea somnului. „Prima întrebare pe care medicii o pun despre somnul lor este dacă au somn suficient”, spune ea. Rămân complet adormiți? Aceasta este o întrebare importantă. Pentru că credem că mulți oameni au această problemă. Sunt parțial sau intermitent și uneori au insomnie cronică “. Davila caută calitate dacă este sigură că clienții ei nu au probleme cu somnul pentru a vedea dacă are o tulburare de somn.

Cauzele somnolentei Conform Journal of Journalists ’Club Clinic; Există multe motive care te pot face să te simți obosit în orice moment.

Studiile arată că persoanele care dorm mai mult de 9 ore pe noapte sunt mai expuse riscurilor pentru boli precum diabetul și obezitatea decât altele.

Cauza somnolentei excesive este o nevoie naturală și fiecare persoană are nevoie de 6 ore de somn util pe zi. Când acest nivel de somn este crescut, persoana suferă de somnolență. Statisticile arată că 1,6% din populația lumii suferă de boală de somn și acest lucru este în creștere.

4 motive pentru oboseală și somnolență:

Cauzele infecțiilor cu somnolență: Deși infecțiile au multe simptome evidente, ele pot răspândi uneori în corpul tău fără să observi sau să fii diagnosticat de un medic. De exemplu, într-o afecțiune a sistemului imunitar, infecția se poate transforma în oboseală severă.

Cauzele alergiilor pentru somnolență: este interesant de știut că histamina și alte substanțe chimice pe care organismul le secretă pentru a lupta împotriva alergiilor sunt hipnotice, pe de altă parte, tusea, strănutul din cauza unei flori sau inflamații ale tractului respirator din cauza sporilor intră Insomnia provoacă insomnie.

Cauza somnolenței excesive este anemia, principalele globule roșii lucrează pentru a elibera oxigenul din plămâni către alte organe. Atunci când o persoană are o deficiență a globulelor roșii sau o disfuncție a celulelor sanguine, persoana devine anemică și, în același timp, se simte atât de obosită încât nu este capabilă să își facă rutina zilnică.

Tulburare umoristică: La femei, epuizarea estrogenului poate duce adesea la pierderea în greutate și oboseală.

Urmăriți acest videoclip pentru mai multe informații despre cauza somnolenței.

برچسب‌ها:,

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *