23
اکتبر

Årsager til døsighed – Kend til årsagen og behandl den

Hvad forårsager døsighed? Hvad forårsager døsighed? Der kan være forskellige årsager: langvarige flyvninger, opgaver, der forstyrrer den normale søvnrytme, eller aktiviteter såsom lang kørsel. Mens mange af os forsømmer fuld søvn, er der nogle andre søvnproblemer. Disse inkluderer søvnapnø, rastløse bensyndrom og søvnanfald. Mennesker, der arbejder på kirkegården, eller hvis job kræver skift, bliver berøvet søvn. Dette skyldes alvorlig døsighed om natten og deres manglende evne til at få tilstrækkelig søvn i dagslys.

Årsager til døsighed
De fleste voksne har brug for 2 til 4 timers søvn om natten på grund af døsighed. Mens nogle kræver mere eller mindre dette beløb for, at deres krop kan hvile ordentligt. “Søvnproblemer, utilstrækkelig søvn og dårlig søvn kan have dårlige konsekvenser,” siger Schweiz. Mangel på ordentlig søvn er tæt knyttet til de store sundhedsspørgsmål i vores æra. Problemer som hypertension, hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes, overvægt og sindssygdom

Årsager til søvnighed Hvis dine øjne er lukkede nok, men du føler dig søvnig, kan du have søvnforstyrrelser. Søvnforstyrrelser inkluderer en persons manglende evne til at falde i søvn eller fortsætte med at sove eller mærkelig soveopførsel, såsom sove. Nogle andre søvnforstyrrelser er øjeblikkelige, såsom søvnanfald. Under søvnangreb sover man ukontrolleret hele dagen. Når patienter går til Davilas søvnklinik, vil hun først vide, om problemet er kvantiteten eller kvaliteten af ​​hendes søvn. ”Det første spørgsmål, som læger spørger om deres søvn, er, om de har nok søvn,” siger hun. Blir de helt i søvn? Dette er et vigtigt spørgsmål. Fordi vi mener, at mange mennesker har dette problem. De er delvis eller intermitterende og har undertiden kronisk søvnløshed. ” Davila ser efter kvalitet, hvis hun er sikker på, at hendes klienter ikke har problemer med at sove for at se, om hun har en søvnforstyrrelse.

Årsager til søvnighed I henhold til Journal of Journalists ‘Club Clinic; Der er mange grunde, der kan få dig til at føle dig træt på alle tidspunkter.

Undersøgelser viser, at mennesker, der sover mere end 9 timer om natten, er mere udsatte for sygdomme som diabetes og fedme end andre.

Årsagen til overdreven søvnighed er et naturligt behov, og hver person har brug for 6 timers nyttig søvn om dagen. Statistikker viser, at 1,6% af verdens befolkning lider af sovesyge, og dette er stigende.

4 grunde til træthed og døsighed:

Årsager til søvnighed infektioner: Selvom infektioner har mange åbenlyse symptomer, kan de undertiden sprede sig til din krop uden at du bemærker eller bliver diagnosticeret af en læge. F.eks. Ved en immunsystemlidelse kan infektionen udvikle sig til svær træthed.

Årsager til døsighed Allergier: Det er interessant at vide, at histamin og andre kemikalier, som kroppen udskiller for at bekæmpe allergier, er hypnotiske. Søvnløshed forårsager søvnløshed.

Årsagen til overdreven døsighed er anæmi. De vigtigste røde blodlegemer arbejder for at levere ilt fra lungerne til andre organer. Når en person har en mangel på røde blodlegemer eller en dysfunktion af blodlegemerne, bliver personen anemisk og føler sig samtidig så træt, at han eller hun ikke er i stand til at udføre deres daglige rutine.

Humoristisk forstyrrelse: Hos kvinder kan østrogenudtømning ofte føre til vægttab og træthed.

Se denne video for at få flere oplysninger om årsagen til døsighed.

برچسب‌ها:, , , , ,

Accessibility