21
اکتبر

Oorsake van slaperigheid – ken die oorsaak en behandel dit

Wat kan slaperigheid veroorsaak, wat slaperigheid veroorsaak? Daar kan verskillende oorsake wees: lang vlugte, take wat die normale ritme van die slaap versteur, of aktiwiteite soos lang ry. Terwyl baie van ons volle slaap verwaarloos, is daar ‘n paar ander probleme met slaap. Dit sluit in slaapapnee, rustelose bene-sindroom en slaapaanvalle. Mense wat in die begraafplaas werk of wie se werk geskuif word, word ontneem van slaap. Dit is te wyte aan ernstige slaperigheid in die nag en die onvermoë daarvan om voldoende slaap in die daglig te kry.

Oorsake van slaperigheid
Die meeste volwassenes het 2 tot 4 uur slaap per nag nodig weens slaperigheid. Sommige mense benodig min of meer hierdie hoeveelheid vir hul liggaam om behoorlik te rus. “Slaapprobleme, onvoldoende slaap en swak slaap kan slegte gevolge hê,” sê Schweiz. ‘N Gebrek aan behoorlike slaap hou nou verband met die belangrikste gesondheidskwessies in ons era. Probleme soos hipertensie, hartsiektes, beroerte, diabetes, oorgewig en waansin

Oorsake van slaperigheid As u oë genoeg toe is, maar u slaperig voel, kan u slaapstoornisse hê. Slaapstoornisse sluit in die persoon se onvermoë om aan die slaap te raak of aan te gaan slaap of vreemde slaapgedrag, soos slaap. Sommige ander slaapstoornisse is ‘n oomblik soos slaapaanvalle. Tydens slaapaanvalle slaap ‘n mens onbeheerbaar deur die dag. As pasiënte na die slaapkliniek van Davila gaan, wil sy eers weet of die probleem die hoeveelheid of kwaliteit van haar slaap is. “Die eerste vraag wat dokters oor hul slaap vra, is of hulle genoeg slaap het,” sê sy. Bly hulle heeltemal aan die slaap? Dit is ‘n belangrike vraag. Omdat ons glo dat baie mense hierdie probleem het. Hulle is gedeeltelik of intermitterend en het soms chroniese slapeloosheid. ‘ Davila soek na kwaliteit as sy seker is dat haar kliënte nie sukkel om te slaap om te sien of sy ‘n slaapstoornis het nie.

Oorsake van slaperigheid volgens die Journal of the Journalists ‘Club Clinic; Daar is baie redes wat u te alle tye moeg kan laat voel.

Studies toon dat mense wat meer as 9 uur per nag slaap meer gevaar het vir siektes soos diabetes en vetsug as ander.

Die oorsaak van oormatige slaperigheid is ‘n natuurlike behoefte, en elke persoon benodig 6 uur nuttige slaap per dag. Statistieke toon dat 1,6% van die wêreldbevolking aan slaapsiekte ly en dit neem toe.

4 redes vir moegheid en slaperigheid:

Oorsake van slaperige infeksies: Alhoewel infeksies baie voor die hand liggende simptome het, kan dit soms na u liggaam versprei sonder dat u deur ‘n dokter opgemerk of gediagnoseer is. By ‘n immuunstelselversteuring kan die infeksie byvoorbeeld tot ernstige moegheid ontwikkel.

Oorsake van slaperigheid allergieë: Dit is interessant om te weet dat histamien en ander chemikalieë wat die liggaam afskei om allergieë te beveg hipnoties is. Slapeloosheid veroorsaak slapeloosheid.

Die oorsaak van oormatige slaperigheid is bloedarmoede. Die belangrikste rooibloedselle werk om suurstof van die longe na ander organe af te lewer. As ‘n persoon ‘n tekort aan rooibloedselle of ‘n disfunksie van die bloedselle het, word die persoon bloedarmoede en voel hy terselfdertyd so moeg dat hy of sy nie die daaglikse roetine kan uitvoer nie.

Humoristiese versteuring: by vroue kan estrogeenuitputting dikwels lei tot gewigsverlies en moegheid.

Kyk na hierdie video vir meer inligting oor die oorsaak van slaperigheid.

برچسب‌ها:

Accessibility