17
اکتبر

Obsessive-Compulsive Therapy – Obsessive-compulsive problems har logiske løsninger

Obsessive-Compulsive Disorder Du vil komme ut av huset, men lås opp og lukk den flere ganger for å sikre at den er låst. Bading er lenger og lenger enn normalt, eller gå ikke nedover banene mens du går i gatene. Disse symptomene er en del av symptomene på OCD (tvangslidelse) i dag. OCD er en av de 20 viktigste årsakene til sykdomsrelaterte sykdommer i verden, og den er tilgjengelig for alle i den nåværende verden, og kanskje mange av oss lider av den uten å vite det. La oss se på symptomene og måtene å behandle tvangslidelser for å redde oss selv, de rundt oss eller barna vi lider av, men vi kan utvilsomt ikke oppdage det.

Behandling med tvangslidelser
Hvis du går til strykejernet to ganger, kan du se om du kobler fra det. Eller så har du låst bildøren, dette er normalt. Men hvis du har tvangslidelser (OCD), blir dine tvangstanker og atferd så intense at de kommer i konflikt med ditt daglige liv. Alt du gjør er usannsynlig å løse dette problemet. Men ikke bekymre deg, dette er en løsning. Du kan bli kvitt disse uønskede tankene og irrasjonelle tankene med egenomsorgsstrategier og strategier og gjenvinne kontrollen over livet ditt.

Hva er tvangslidelser?
Obsessive-compulsive disorder (OCD) er en angstlidelse preget av ukontrollerte, uønskede tanker og repeterende atferd som du føler deg tvunget til å gjøre. Hvis du har OCD, vet du sannsynligvis at obsessive tanker og oppførsel er irrasjonelle, men du vil ikke være i stand til å motstå problemet og vil stikke av.

Tvangslidelse, for eksempel en nål i en gammel tropisk skranke, får hjernen til å låse seg inne noen tanker eller ønsker. For eksempel kan du bite 20 ganger eller vaske hendene 20 ganger for å sikre at ovnsdøren er lukket eller at hendene er rene.

Behandling med tvangslidelser
Tvangskompulsiv forståelse
Tvungne tvangstanker, bilder eller skadelige motiver som gjentatte ganger har kommet til tankene dine. Det er ikke det du vil, men du kan ikke stoppe det. Dessverre er disse tvangstankene ofte belastende og urovekkende.

Besettelse, atferd eller tilbakevendende atferdsmønstre som du føler at du vil gjøre om og om igjen. Tvangslidelse søker vanligvis å eliminere tvangslidelser.

For eksempel, hvis du er redd for forurensning, vil det være en tendens til tidlig rengjøring. Fred vil imidlertid aldri vare. Faktisk er tvangstanker mer intense enn noen gang og fører ofte til angst, ettersom de blir vanskeligere og tidkrevende enn tidligere. Dette er en dårlig sirkel av OCD.

Behandling med tvangslidelser
Klassifisering av personer med tvangslidelser
Å ha tvangstanker og atferd betyr ikke nødvendigvis at du har en tvangslidelse. Hos mennesker med OCD forårsaker disse tankene og atferden ekstrem angst, bruker mye tid og forstyrrer dagliglivet og forholdene.

De fleste mennesker med tvangslidelse (OCD) er både tvangslidende og tvangsmessige, men noen mennesker har det alene.
Tvangstanker

Behandling med tvangslidelser
Tvangstanker
Tvangstanker ved tvangslidelser inkluderer:

Frykt for forurensning med bakterier, jord eller andre forurensede materialer
Frykt for å miste kontrollen og skade deg selv eller andre
Intense seksuelle tanker og tanker
For mye fokus på etikk
Frykt for å miste eller miste det du måtte trenge
Orden: Ideen om at alt må være “riktig” på sin plass
Overtro: Vær mer oppmerksom på ting som er bra eller dårlig

Behandling med tvangslidelser
Tvangskompulsiv atferd som vanligvis er assosiert med tvangslidelser:
Forfriskende og radikaliserende ting som låser, enheter og brytere, og så videre
Hyppig kontakt med familiemedlemmer for å sikre deres helse og velvære
Teller, fingeravtrykk, gjentar bestemte ord og annet tull for å redusere angst
Bruk mye tid på rengjøring og vask
Miljøfølsomhet
Velg støvsugere som gamle aviser eller tom mat

Forholdet mellom lagring og tvangslidelser

lagring

Tvangslager (lagring og lagring av verdisaker) er et vanlig symptom på personer med tvangslidelser. Imidlertid er personer med symptomer på lagring mer sannsynlig enn andre lidelser som depresjon, traumatisk stresslidelse (PTSD), tvangslidelser, ADHD eller ADHD.
Symptomer på tvangslidelser hos barn

Behandling med tvangslidelser
OCD hos barn
Mens utbruddet av tvangslidelser vanligvis forekommer i ungdomstiden eller i ungdomstiden, opplever noen ganger barn symptomer som ligner på ODC. Imidlertid kan symptomer på andre lidelser som oppmerksomhetsunderskudd, autisme og Torah-syndrom være veldig lik OCD-symptomer før noen diagnose er nødvendig, hvis en grundig medisinsk og psykologisk undersøkelse blir utført.
Selvmedisinering i behandling av tvangslidelser
Forslag 1: Bruk tid på gjensidig hjelp

Livsstilen din spiller en viktig rolle i hvordan du føler deg og kan bidra til å kontrollere angsten og prestasjonene dine.
Regelmessig trening

Effekten av trening på behandlingen av tvangslidelser

Trening er en naturlig og veldig effektiv måte å redusere angst på. Med trening kan du kontrollere symptomene på OCD ved å styrke nervesystemet for å holde fokuset ditt i bakhodet når du er besatt av det. For mest bruk av trening, d

Accessibility