Obsessief-compulsieve therapie – Problemen en obsessieve compulsies hebben logische oplossingen

Obsessief-compulsieve stoornis Je wilt het huis uit, maar ontgrendel en sluit het meerdere keren om ervoor te zorgen dat het vergrendeld is. Zwemmen is langer en langer dan normaal, of loop niet door de straten terwijl je door de straten loopt. Deze symptomen maken tegenwoordig deel uit van de symptomen van OCS (obsessief-compulsieve stoornis). OCS is een van de 20 belangrijkste oorzaken van ziektegerelateerde ziekten in de wereld en het is toegankelijk voor iedereen in de huidige wereld en misschien lijden velen van ons eraan zonder het te weten. Laten we eens kijken naar de symptomen en manieren om een ​​obsessief-compulsieve stoornis te behandelen om onszelf, de mensen om ons heen of de kinderen waar we aan lijden te redden, maar we kunnen het ongetwijfeld niet detecteren.

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
Als je twee keer naar het strijkijzer gaat, kijk dan of je de stekker uit het stopcontact haalt. Of je hebt de autodeur op slot gedaan, dit is normaal. Maar als je een obsessief-compulsieve stoornis (OCS) hebt, worden je obsessief-compulsieve gedachten en gedragingen zo intens dat ze conflicteren met je dagelijkse leven. Het is onwaarschijnlijk dat alles wat u doet dit probleem oplost. Maar maak je geen zorgen, dit is een oplossing. Je kunt van deze ongewenste gedachten en irrationele gedachten afkomen met zelfzorgstrategieën en strategieën en de controle over je leven terugkrijgen.

Wat is een obsessief-compulsieve stoornis?
Obsessief-compulsieve stoornis (OCS) is een angststoornis die wordt gekenmerkt door ongecontroleerde, ongewenste gedachten en repetitief gedrag waarvoor u zich verplicht voelt. Als je OCS hebt, weet je waarschijnlijk dat je obsessieve gedachten en gedrag irrationeel zijn, maar je kunt het probleem niet weerstaan ​​en zal weglopen.

Obsessief-compulsieve stoornis, zoals een naald in een oude tropische toonbank, zorgt ervoor dat de hersenen sommige gedachten of verlangens opsluiten. U kunt bijvoorbeeld 20 keer bijten of uw handen 20 keer wassen om ervoor te zorgen dat de ovendeur gesloten is of de handen schoon zijn.

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
Obsessief-compulsief begrip
Gedwongen obsessieve gedachten, beelden of schadelijke motieven die je herhaaldelijk te binnen zijn gekomen. Het is niet wat je wilt, maar je kunt het niet stoppen. Helaas zijn deze obsessieve gedachten vaak hinderlijk en verontrustend.

Obsessie, gedrag of terugkerende gedragspatronen waarvan je denkt dat je het steeds weer wilt doen. Obsessieve compulsieve stoornis probeert meestal obsessieve compulsieve stoornis te elimineren.

Als u bijvoorbeeld bang bent voor besmetting, is er een neiging tot vroege reiniging. Vrede zal echter nooit duren. In feite zijn obsessieve gedachten intenser dan ooit en leiden ze vaak tot angst, omdat ze moeilijker en tijdrovend worden dan in het verleden. Dit is een slechte cirkel van OCS.

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
Classificatie van mensen met een obsessief-compulsieve stoornis
Het hebben van obsessieve gedachten en gedrag betekent niet noodzakelijk dat je een obsessief-compulsieve stoornis hebt. Bij mensen met OCS veroorzaken deze gedachten en gedragingen extreme angst, brengen veel tijd door en verstoren het dagelijks leven en relaties.

De meeste mensen met een obsessief-compulsieve stoornis (OCS) zijn zowel obsessief als compulsief, maar sommige mensen hebben het alleen.
Obsessieve gedachten

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
Obsessieve gedachten
Obsessief-compulsieve gedachten bij obsessief-compulsieve stoornis zijn onder meer:

Angst voor besmetting met bacteriën, grond of andere verontreinigde materialen
Angst om de controle te verliezen en jezelf of anderen pijn te doen
Intense seksuele gedachten en gedachten
Te veel aandacht voor ethiek
Angst om te verliezen of te verliezen wat je nodig hebt
Orde: het idee dat alles op zijn plaats ‘juist’ moet zijn
Bijgeloof: besteed meer aandacht aan dingen die goed of slecht zijn

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
Obsessief-compulsief gedrag dat meestal wordt geassocieerd met obsessief-compulsieve stoornis:
Verfrissende en radicaliserende dingen zoals sloten, apparaten en schakelaars, enzovoort
Frequent contact met familieleden om hun gezondheid en welzijn te waarborgen
Tellen, vingerafdrukken, specifieke woorden herhalen en andere onzin om angst te verminderen
Besteed veel tijd aan schoonmaken en wassen
Omgevingsgevoeligheid
Kies stofzuigers zoals oude kranten of lege levensmiddelen

De relatie tussen opslag en obsessief-compulsieve stoornis

opslagruimte

Obsessief-compulsieve opslag (kostbaarheden verzamelen en bewaren) is een veel voorkomend symptoom van mensen met een obsessief-compulsieve stoornis. Mensen met opslagsymptomen zijn echter waarschijnlijker dan andere aandoeningen, zoals depressie, traumatische stressstoornis (PTSS), obsessieve-compulsieve stoornis, ADHD of ADHD.
Symptomen van obsessief-compulsieve stoornis bij kinderen

Obsessief-compulsieve stoornisbehandeling
OCS bij kinderen
Hoewel het begin van een obsessief-compulsieve stoornis meestal voorkomt in de adolescentie of in de adolescentie, ervaren kinderen soms symptomen die lijken op ODC. Symptomen van andere aandoeningen zoals aandachtstekortstoornis, autisme en het Torah-syndroom kunnen echter erg lijken op OCS-symptomen voordat een diagnose nodig is, als een grondig medisch en psychologisch onderzoek wordt uitgevoerd.
Zelfmedicatie bij de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis
Suggestie 1: Besteed tijd aan wederzijdse hulp

Je levensstijl speelt een belangrijke rol in hoe je je voelt en kan je angst en prestaties helpen beheersen.
Regelmatige oefening

Het effect van oefening op de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis

Oefening is een natuurlijke en zeer effectieve manier om angst te verminderen. Met lichaamsbeweging kun je de symptomen van OCS beheersen door het zenuwstelsel te versterken om je focus in gedachten te houden als je er geobsedeerd door bent. Voor het meest gebruik van oefening, d

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *