Obsesszív-kompulzív kezelés – Az obszesszív-kompulsív problémák logikus megoldásokkal rendelkeznek

Obszesszív-kompulzív rendellenesség Ki akar lépni a házból, de többször kinyitja és zárja be, hogy megbizonyosodjon arról, hogy zárolva van-e. A fürdés hosszabb és hosszabb, mint a normál, vagy ne sétáljon át a sávokon, miközben sétál az utcán. Ezek a tünetek a napjainkban az OCD (rögeszmés-kényszeres rendellenesség) tünetei közé tartoznak. Az OCD a világon a betegségekkel kapcsolatos betegségek 20 fő oka közé tartozik, és a jelen világban mindenki számára elérhető, és valószínűleg sokan szenvednek belőle anélkül, hogy tudnánk. Nézzük meg az obszesszív-kompulzív rendellenesség tüneteit és kezelésének módjait, hogy megmentsük magunkat, körülöttünk lévőket vagy a szenvedő gyermekeket, de kétségkívül nem tudjuk felfedezni.

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
Ha kétszer megy a vasalóhoz, ellenőrizze, hogy nem húzza ki a konnektorból. Vagy bezárta az autó ajtaját, ez normális. De ha rögeszmés-kényszeres betegségben (OCD) szenved, akkor rögeszmés-kényszeres gondolataid és viselkedésed olyan intenzívvé válik, hogy konfliktusba kerülnek a mindennapi életünkkel. Nem valószínű, hogy minden, amit megtesz, megoldja ezt a problémát. De ne aggódjon, ez egy megoldás. Megszabadulhat ettől a nem kívánt gondolatoktól és irracionális gondolatoktól az öngondozási stratégiákkal és stratégiákkal, és visszanyerheti az élet irányítását.

Mi az rögeszmés-kényszeres betegség?
Obszesszív-kompulzív rendellenesség (OCD) egy szorongásos rendellenesség, amelyet olyan ellenőrizetlen, nemkívánatos gondolatok és ismétlődő viselkedés jellemez, amelyet kénytelennek érez. Ha van OCD, akkor valószínűleg tudja, hogy rögeszméses gondolatai és viselkedése irracionálisak, de nem lesz képes ellenállni a problémának, és elmenekül.

Obszesszív-kompulzív rendellenesség, például egy tű a régi trópusi pultban, az agytól bizonyos gondolatok vagy vágyok bekövetkezéséhez vezet. Például 20-szor haraphat vagy 20-szor moshatja meg a kezét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a sütő ajtaja zárva van-e, vagy a kezek tiszta-e.

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
Obszesszív-kényszeres megértés
Erőltetett rögeszmés gondolatok, képek vagy káros motívumok, amelyek már többször eszébe jutottak. Nem az, amit akarsz, de nem tudod megállítani. Sajnos ezek a rögeszmés gondolatok gyakran zavaróak és zavaróak.

Megszállottság, viselkedés vagy ismétlődő viselkedési minták, amelyeket érzel, hogy újra és újra meg akarsz csinálni. Az obszesszív kompulzív rendellenesség általában az obszesszív kompulsív rendellenesség kiküszöbölésére irányul.

Például, ha fél a szennyeződéstől, akkor hajlamos lesz a korai tisztítás. A béke azonban soha nem tart fenn. Valójában az rögeszmés gondolatok intenzívebbek, mint valaha, és gyakran szorongást okoznak, mivel nehezebbé és időigényesebbé válnak, mint a múltban. Ez egy rossz OCD kör.

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
Obszesszív-kompulzív rendellenességgel rendelkező emberek osztályozása
Rögeszmés gondolatok és viselkedés nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögeszmés-kényszeres betegségben szenved. Az OCD-ben szenvedő embereknél ezek a gondolatok és viselkedés rendkívüli szorongást okoznak, sok időt töltenek és megzavarják a mindennapi életet és a kapcsolatokat.

A rögeszmés-kompulzív rendellenességgel (OCD) szenvedő emberek többsége rögeszmés és kényszeres is, de néhány embernek önmagában is van.
Rögeszmés gondolatok

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
Rögeszmés gondolatok
Rögeszmés-kényszeres gondolatok rögeszmés-kényszeres betegségben a következők:

Félek a baktériumokkal, a talajjal vagy más szennyezett anyagokkal való szennyeződéstől
Félelem, hogy elveszíti az irányítást, és megsérülhet önmaga vagy mások
Intenzív szexuális gondolatok és gondolatok
Túl sok figyelmet fordít az etikára
Félelem az elvesztésétől vagy elvesztésétől, amire szüksége lehet
Rendezés: Az a gondolat, hogy mindennek helyesnek kell lennie
Babona: Fordítson nagyobb figyelmet a jó vagy rossz dolgokra

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
Rögeszmés-kényszeres viselkedés, amelyet általában rögeszmés-kényszeres rendellenességgel társítanak:
Frissítő és radikalizáló dolgok, például zárak, eszközök és kapcsolók, és így tovább
Gyakori kapcsolat a családtagokkal egészségük és jólétük biztosítása érdekében
Számolás, ujjlenyomatvétel, bizonyos szavak ismétlése és egyéb ostobaság a szorongás csökkentése érdekében
Töltsön sok időt tisztításra és mosásra
Környezeti érzékenység
Válasszon porszívót, például régi újságokat vagy üres ételeket

A tárolás és az obszesszív-kompulzív rendellenesség közötti kapcsolat

tárolás

A rögeszmés-kényszeres tárolás (értéktárgyak összegyűjtése és tárolása) a rögeszmés-kényszeres betegségben szenvedő emberek általános tünete. Azonban az emberek, akiknél a tárolás tünetei vannak, valószínűbb, mint más rendellenességek, például depresszió, traumás stressz rendellenesség (PTSD), rögeszmés-kényszeres rendellenesség, ADHD vagy ADHD.
Gyermekek rögeszmés-kényszeres rendellenességeinek tünetei

Obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelése
OCD gyermekeknél
Míg az obszesszív-kompulzív rendellenesség általában serdülőkorban vagy serdülőkorban jelentkezik, néha a gyermekek ODC-hez hasonló tüneteket tapasztalnak. Azonban más rendellenességek, például figyelemhiányos rendellenesség, autizmus és Tora-szindróma tünetei nagyon hasonlóak lehetnek az OCD tüneteihez, mielőtt bármilyen diagnózisra szükség lenne, ha alapos orvosi és pszichológiai vizsgálatot végeznek.
Öngyógyszeres kezelés obszesszív-kompulzív rendellenességek kezelésében

  1. javaslat: Töltsön időt a kölcsönös segítségnyújtásra

Az életstílus fontos szerepet játszik abban, hogyan érzi magát, és segítheti a szorongás és a teljesítmény ellenőrzését.
Rendszeres testmozgás

A testmozgás hatása az obszesszív-kompulzív rendellenesség kezelésére

A testmozgás természetes és nagyon hatékony módszer a szorongás csökkentésére. A testmozgással ellenőrizheti az OCD tüneteit az idegrendszer erősítésével, hogy szem előtt tartva a hangsúlyt, amikor megszállottja vagy. A testmozgás leghatékonyabb felhasználása érdekében d

برچسب‌ها:,

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *