12
اکتبر

Teràpia obsessiva-compulsiva: els problemes i les compulsions obsessives tenen solucions lògiques

Trastorn obsessiu-compulsiu Voleu sortir de casa, però desbloquegeu-lo i tanqueu-lo diverses vegades per assegurar-vos que estigui bloquejat. Banyar-se és més llarg i llarg del normal, o no caminar pels carrils tot passejant pels carrers. Aquests símptomes formen part dels símptomes del TOC (trastorn obsessiu-compulsiu) actual. La TOC és una de les 20 principals causes de malalties relacionades amb la malaltia al món i és accessible a tothom del món actual i potser molts de nosaltres en patim sense saber-ho. Analitzem els símptomes i maneres de tractar el trastorn obsessiu-compulsiu per salvar-nos, els que ens envolten o els nens que patim, però sens dubte no ho podem detectar.

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Si aneu al ferro dues vegades, mireu si el desconnecteu. O heu tancat la porta del cotxe, això és normal. Però si tens un trastorn obsessiu-compulsiu (TOC), els teus pensaments i conductes obsessiu-compulsius es fan tan intensos que entren en conflicte amb la teva vida diària. Tot el que feu no és probable que resolgui aquest problema. Però no us preocupeu, aquesta és una solució. Podeu desfer-vos d’aquests pensaments no desitjats i irracionals amb estratègies i estratègies d’autocura i recuperar el control de la vostra vida.

Què és el trastorn obsessiu-compulsiu?
El trastorn obsessiu-compulsiu (TOC) és un trastorn d’ansietat caracteritzat per pensaments descontrolats, no desitjats i comportaments repetitius que et sents obligat a fer. Si teniu TOC, probablement sabeu que els vostres pensaments i conductes obsessius són irracionals, però no podreu resistir el problema i fugireu.

El trastorn obsessiu-compulsiu, com ara una agulla en un antic taulell tropical, fa que el cervell es bloqueixi en alguns pensaments o desitjos. Per exemple, podeu mossegar 20 vegades o rentar-vos les mans 20 vegades per assegurar-vos que la porta del forn està tancada o que les mans estiguin netes.

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Comprensió obsessiu-compulsiva
Pensaments, imatges o motius nocius forçats que t’han repetit al cap. No és el que vols, però no ho pots aturar. Malauradament, aquests pensaments obsessius són sovint molestos i inquietants.

Obsessió, comportament o patrons recurrents de comportament que sents que vols fer una vegada i una altra. El trastorn obsessiu compulsiu sol cercar eliminar el trastorn obsessiu compulsiu.

Per exemple, si teniu por de contaminar, hi haurà tendència a la neteja precoç. Tanmateix, la pau mai durarà. De fet, els pensaments obsessius són més intensos que mai i sovint condueixen a l’ansietat, ja que es fan més difícils i necessiten temps que en el passat. Aquest és un mal cercle de TOC.

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Classificació de persones amb trastorn obsessiu-compulsiu
Tenir pensaments i conductes obsessius no vol dir necessàriament que tingueu un trastorn obsessiu-compulsiu. En les persones amb TOC, aquests pensaments i comportaments causen ansietat extrema, passen molt de temps i pertorben la vida i les relacions diàries.

La majoria de les persones amb trastorn obsessiu-compulsiu (TOC) són obsessives i compulsives, però algunes persones la tenen sola.
Pensaments obsessius

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Pensaments obsessius
El pensament obsessiu-compulsiu en el trastorn obsessiu-compulsiu inclou:

Por a la contaminació amb gèrmens, terra o altres materials contaminats
Temor de perdre el control i ferir-se a si mateix o als altres
Pensaments i pensaments sexuals intensos
Massa centrat en l’ètica
Temor de perdre o perdre el que pugui necessitar
Ordre: La idea que tot ha de ser “correcte” al seu lloc
Superstició: presta més atenció a les coses que són bones o dolentes

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Comportaments obsessius-compulsius que normalment s’associen a un trastorn obsessiu-compulsiu:
Refrescant i radicalitzant coses com panys, dispositius i interruptors, etc.
Contacte freqüent amb membres de la família per garantir la seva salut i benestar
Comptar, emprendre empremtes digitals, repetir paraules específiques i altres ximpleries per reduir l’ansietat
Passeu molt de temps a netejar i rentar
Sensibilitat ambiental
Trieu aspiradores com els diaris antics o els menjars buits

La relació entre l’emmagatzematge i el trastorn obsessiu-compulsiu

Emmagatzematge

L’emmagatzematge obsessiu-compulsiu (recollir i emmagatzemar objectes de valor) és un símptoma habitual de les persones amb trastorn obsessiu-compulsiu. Tanmateix, les persones amb símptomes d’emmagatzematge tenen més probabilitats que altres trastorns, com ara depressió, trastorn d’estrès traumàtic (PTSD), trastorn obsessiu-compulsiu, TDAH o TDAH.
Símptomes de trastorn obsessiu-compulsiu en nens

Tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
TOC en nens
Si bé l’aparició d’un trastorn obsessiu-compulsiu sol produir-se en l’adolescència o en l’adolescència, de vegades els nens presenten símptomes similars a l’ODC. Tanmateix, els símptomes d’altres trastorns com el trastorn amb dèficit d’atenció, l’autisme i la síndrome de Torà poden ser molt similars als símptomes de l’OCO abans que calgui fer un diagnòstic, si es fa un examen mèdic i psicològic minuciós.
Automedicació en el tractament del trastorn obsessiu-compulsiu
Suggeriment 1: dedicar temps a l’ajuda mútua

El seu estil de vida té un paper important en la forma en què et sents i pot ajudar a controlar l’ansietat i el rendiment.
Exercici regular

L’efecte de l’exercici sobre el tractament del trastorn obsessiu-compulsiu

L’exercici és una manera natural i molt eficaç de reduir l’ansietat. Amb l’exercici, podeu controlar els símptomes de la TOC reforçant el sistema nerviós per tenir en compte el vostre enfocament quan esteu obsessionats amb aquesta. Per aprofitar al màxim l’exercici, d

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , ,

Accessibility