12
اکتبر

Pakko-oireinen terapia – Pakko-oireisilla ongelmilla on loogiset ratkaisut

Pakko-oireinen häiriö Haluat päästä ulos talosta, mutta avaa ja sulje se useita kertoja varmistaaksesi, että se on lukittu. Uiminen on pidempi ja pidempi kuin normaali, tai älä kävele kaistoja kävellen kaduilla. Nämä oireet ovat osa nykyisen OCD: n (pakko-oireinen häiriö) oireita. OCD on yksi 20: stä tärkeimmästä sairauteen liittyvien sairauksien syystä maailmassa, ja se on kaikkien nykyisessä maailmassa saatavissa, ja ehkä monet meistä kärsivät siitä tietämättä sitä. Tarkastellaan oireita ja tapoja hoitaa pakko-oireisen häiriön pelastaaksemme itsemme, ympärillämme olevat tai lastemme, joista kärsimme, mutta epäilemättä emme löydä sitä.

Pakko-oireinen häiriöhoito
Jos menet silitysrautaan kahdesti, tarkista, irrotatko sen pistorasiasta. Tai olet lukinnut auton oven, tämä on normaalia. Mutta jos sinulla on pakko-oireinen häiriö (OCD), pakko-oireiset ajatukset ja käytöksesi muuttuvat niin voimakkaiksi, että ne ovat ristiriidassa arjen kanssa. Kaikki tekemäsi on epätodennäköistä ratkaisemaan tämä ongelma. Mutta älä huoli, tämä on ratkaisu. Voit päästä eroon näistä ei-toivotuista ajatuksista ja irrationaalisista ajatuksista itsehoitostrategioilla ja strategioilla ja saada takaisin elämäsi hallinnan.

Mikä on pakko-oireinen häiriö?
Pakko-oireinen häiriö (OCD) on ahdistuneisuushäiriö, jolle on ominaista hallitsematon, ei-toivottu ajatus ja toistuva käyttäytyminen, jonka sinusta tuntuu pakottavan. Jos sinulla on OCD, tiedät todennäköisesti, että pakkomiellesi ajatukset ja käyttäytymisesi ovat järjetöntä, mutta et pysty vastustamaan ongelmaa ja karkaat.

Pakko-oireinen häiriö, kuten neula vanhassa trooppisessa tiskissä, saa aivot lukkiutumaan joihinkin ajatuksiin tai toiveisiin. Voit esimerkiksi purra 20 kertaa tai pestä kädet 20 kertaa varmistaaksesi, että uunin ovet ovat kiinni tai kädet ovat puhtaat.

Pakko-oireinen häiriöhoito
Pakko-pakollinen ymmärrys
Pakko pakkomielteiset ajatukset, kuvat tai haitalliset motiivit, jotka ovat toistuvasti mieleen saaneet. Se ei ole mitä haluat, mutta et voi lopettaa sitä. Valitettavasti nämä pakkomielteiset ajatukset ovat usein häiritseviä ja häiritseviä.

Pakkomielle, käyttäytyminen tai toistuvat käyttäytymismallit, jotka tunnet haluavasi tehdä uudestaan ​​ja uudestaan. Pakko-oireinen häiriö pyrkii yleensä poistamaan pakko-oireisen häiriön.

Jos pelkäät esimerkiksi likaantumista, puhdistus tapahtuu yleensä varhain. Rauha ei kuitenkaan koskaan kestä. Itse asiassa pakkomiellet ovat ajatuksia voimakkaampia kuin koskaan ja aiheuttavat usein ahdistusta, koska niistä tulee entistä vaikeampia ja aikaa vieviä. Tämä on huono ympyrä OCD: tä.

Pakko-oireinen häiriöhoito
Pakko-oireisten häiriöiden luokittelu
Pakko-ajatuksien ja käyttäytymisen ottaminen ei välttämättä tarkoita, että sinulla on pakko-oireinen häiriö. OCD-potilailla nämä ajatukset ja käyttäytyminen aiheuttavat suurta ahdistusta, viettävät paljon aikaa ja häiritsevät päivittäistä elämää ja suhteita.

Suurin osa obsessiivis-kompulsiivisista häiriöistä (OCD) on sekä pakkomielteisiä että pakonomaisia, mutta joillakin ihmisillä on yksin.
Pakko ajatuksia

Pakko-oireinen häiriöhoito
Pakko ajatuksia
Pakko-oireisiin häiriöihin kuuluvia pakko-ajatuksia ovat:

Pelko pilaantumisesta bakteereilla, maaperällä tai muilla saastuneilla materiaaleilla
Pelko menettää hallinnan ja vahingoittaa itseäsi tai muita
Intensiiviset seksuaaliset ajatukset ja ajatukset
Liian paljon keskittymistä etiikkaan
Pelko menettää tai menettää tarvitsemasi
Järjestys: Ajatus siitä, että kaiken on oltava ”oikein” paikoillaan
Taikausko: Kiinnitä enemmän huomiota asioihin, jotka ovat hyviä tai huonoja

Pakko-oireinen häiriöhoito
Pakko-oireinen käyttäytyminen, joka yleensä liittyy pakko-oireiseen häiriöön:
Päivitetään ja radikalisoidaan asioita, kuten lukot, laitteet ja kytkimet jne
Toistuvat yhteydet perheenjäseniin heidän terveyden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi
Laskeminen, sormenjäljet, tiettyjen sanojen toistaminen ja muut hölynpölyt ahdistuksen vähentämiseksi
Vietä paljon aikaa siivoukseen ja pesuun
Ympäristöherkkyys
Valitse pölynimureita, kuten vanhoja sanomalehtiä tai tyhjiä ruokia

Varastoinnin ja pakko-oireisen häiriön välinen suhde

varastointi

Pakko-oireinen varastointi (arvoesineiden kerääminen ja varastointi) on yleinen oire ihmisille, joilla on pakko-oireinen häiriö. Ihmiset, joilla on varastoinnin oireita, ovat kuitenkin todennäköisemmin kuin muut häiriöt, kuten masennus, traumaattinen stressihäiriö (PTSD), pakko-oireinen häiriö, ADHD tai ADHD.
Lasten pakko-oireisen häiriön oireet

Pakko-oireinen häiriöhoito
OCD lapsilla
Vaikka pakko-oireisen häiriön puhkeaminen tapahtuu yleensä murrosikäisenä tai murrosikäisenä, joskus lapsilla on ODC: n kaltaisia ​​oireita. Muiden häiriöiden, kuten tarkkaavaisuushäiriön, autismin ja Tooran oireyhtymän oireet voivat kuitenkin olla hyvin samankaltaisia ​​OCD-oireiden kanssa ennen kuin diagnoosi on tarpeen, jos suoritetaan perusteellinen lääketieteellinen ja psykologinen tutkimus.
Itselääkitys pakko-oireisen häiriön hoidossa
Ehdotus 1: viettää aikaa keskinäiselle avulle

Elämäntyylilläsi on tärkeä rooli tunteessasi ja se voi auttaa ahdistuksen ja suorituskyvyn hallitsemisessa.
Säännöllinen liikunta

Liikunnan vaikutus pakko-oireisen häiriön hoitoon

Liikunta on luonnollinen ja erittäin tehokas tapa vähentää ahdistusta. Liikunnan avulla voit hallita OCD-oireita vahvistamalla hermostoa pitämään keskittymisen mielessäsi, kun olet pakkomielle siitä. Jotta liikuntaa voidaan käyttää eniten, d

برچسب‌ها:, ,

Accessibility