10
اکتبر

Obsessiv-kompulsiv behandling – Obsessive-compulsive-problem och problem har logiska lösningar

Obsessive-compulsive disorder (OCD) är både obsessiv och obsessive, men vissa människor har det.
Obsessiva tankar

Behandling med tvångssyndrom
Obsessiva tankar
Tvångstankar i tvångssyndrom inkluderar:

Rädsla för förorening med bakterier, jord eller andra förorenade material
Rädsla för att förlora kontrollen och skada dig själv eller andra
Intensiva sexuella tankar och tankar
För mycket fokus på etik
Rädsla för att förlora eller förlora vad du kan behöva
Ordning: Idén att allt måste vara “rätt” på sin plats
Vidskepelse: Var mer uppmärksam på saker som är bra eller dåliga

Behandling med tvångssyndrom
Tvångssätt som vanligtvis är förknippade med tvångssyndrom:
Uppfriskande och radikaliserande saker som lås, enheter och switchar, och så vidare
Ofta kontakt med familjemedlemmar för att säkerställa deras hälsa och välbefinnande
Räkna, fingeravtryck, upprepa specifika ord och annat nonsens för att minska ångest
Spendera mycket tid på rengöring och tvätt
Miljökänslighet
Välj dammsugare som gamla tidningar eller tomma livsmedel

Förhållandet mellan lagring och tvångssyndrom

förvaring

Tvångsförvaring (insamling och lagring av värdesaker) är ett vanligt symptom hos personer med tvångssyndrom. Personer med lagringssymptom är emellertid mer troliga än andra störningar som depression, traumatisk stressstörning (PTSD), tvångssyndrom, ADHD eller ADHD.
Symtom på tvångssyndrom hos barn

Behandling med tvångssyndrom
OCD hos barn
Medan början av tvångssyndrom ofta förekommer i tonåren eller i tonåren, upplever barn ibland symtom som liknar ODC. Emellertid kan symtom på andra störningar, såsom uppmärksamhetsunderskott, autism och Torah-syndrom, vara mycket lik OCD-symptom innan någon diagnos är nödvändig, om en grundlig medicinsk och psykologisk undersökning utförs.
Självmedicinering vid behandling av tvångssyndrom
Förslag 1: Spendera tid på ömsesidig hjälp

Din livsstil spelar en viktig roll i hur du känner och kan hjälpa till att kontrollera din ångest och prestanda.
Regelbunden träning

Effekten av träning på behandlingen av tvångssyndrom

Motion är ett naturligt och mycket effektivt sätt att minska ångest. Med träning kan du kontrollera symptomen på OCD genom att stärka nervsystemet för att hålla ditt fokus i åtanke när du är besatt av det. För att få ut mesta möjliga av din träning, träna 30 minuter eller mer av aerob träning under de flesta dagar. Effekten av flera 10-minuters träning kan vara som en lång träning, särskilt om du fokuserar på träningen.
Håll kontakten med din familj och vänner

Obsession Obsessivt-kompulsivt tänkande kan ta lång tid att nå etappen av social isolering. Social isolering förvärrar OCD-symptom. Det är mycket viktigt att tillbringa tid med familj och vänner. Att prata om dina bekymmer och önskningar kan minska intensiteten hos det.
Tillräckligt med sömn

Ångest och ångest orsakar inte bara sömnlöshet, utan brist på sömn kan förvärra ångesttankar och känslor. När du får tillräckligt med sömn och vila är det lätt att bibehålla din känslomässiga balans. Sömn är en viktig faktor för att övervinna ångeststörningar såsom tvångssyndrom.

Behandling med tvångssyndrom
Förslag 1: Ta dig tid att hjälpa

Din livsstil spelar en viktig roll i hur du känner och kan hjälpa till att kontrollera din ångest och prestanda.

Motion är ett naturligt och mycket effektivt sätt att minska ångest. Motion kan kontrollera symtomen på OCD genom att stärka nervsystemet för att återfokusera ditt sinne när du blir tvångsmässig. För att få ut mesta möjliga av din träning, prova att göra aerob träning de flesta dagar, i 5 minuter eller mer. Effekten av några 10-minuters träningspass kan likna en lång träningspass, särskilt om du fokuserar på träningen.
Håll kontakten med familj och vänner

Obsessivt-kompulsivt tänkande kan ta dig lång tid att nå social isolering. Social isolering förvärrar OCD-symtomen. Tid är mycket viktig för familj och vänner. Att prata ansikte mot ansikte om dina bekymmer och önskningar kan minska deras intensitet.
Har tillräckligt med sömn

Behandling med tvångssyndrom
Ångest och oro orsakar inte bara sömnlöshet utan också sömnbrist kan förvärra ångestfulla tankar och känslor. Att hålla den känslomässiga balansen blir mycket lättare när du får tillräckligt med sömn och vila. Tillräcklig sömn är en nyckelfaktor för att lösa ångeststörningar som OCD

Öva avslappningstekniker

Avkopplingstekniker vid behandling av OCD

Stress kan utlösa eller förvärra OCD-symtom. Mindful meditation, yoga, djup andning och andra avslappningstekniker kan sänka din totala stress och stressnivåer och hjälpa dig att kontrollera dina tendenser till besättning. Öva regelbundet en avkopplingsteknik för att få bästa resultat.
Lägg märke till vilken roll trauma har i din OCD

Behandling med tvångssyndrom
Hos vissa människor är symptom på OCD, såsom tvång eller lagring av tvång, ett svar på känslomässiga trauma. Om du har posttraumatisk stressstörning kommer kognitiva tillvägagångssätt inte att vara effektiva förrän du övervinner den traumatiska stressen.
Tips 2: Lär dig att motstå ofta beteendemönster

Om du har tvångssyndrom (OCD) finns det många sätt att hjälpa till

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Accessibility