9
اکتبر

Terapia obsesiv-compulsivă – Problemele și compulsiile obsesive au soluții logice

Tulburare obsesiv-compulsivă Vrei să ieși din casă, dar deblochează-o și închide-o de mai multe ori pentru a te asigura că este blocată. Scăldatul este mai lung și mai lung decât în ​​mod normal sau nu mergeți pe benzi în timp ce mergeți pe străzi. Aceste simptome fac parte din simptomele TOC (tulburare obsesiv-compulsivă) astăzi. TOC este una dintre cele 20 de cauze majore ale bolilor asociate bolilor din lume și este accesibilă tuturor celor din lumea actuală și poate că mulți dintre noi suferim de aceasta fără să o știm. Să analizăm simptomele și modalitățile de tratare a tulburărilor obsesiv-compulsive pentru a ne salva pe noi înșine, pe cei din jurul nostru sau copiii de care suferim, dar, fără îndoială, nu o putem detecta.

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Dacă mergeți la fier de două ori, vedeți dacă îl deconectați. Sau ai blocat ușa mașinii, acest lucru este normal. Dar dacă ai tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), gândurile și comportamentele obsesiv-compulsive devin atât de intense încât intră în conflict cu viața ta de zi cu zi. Tot ceea ce faceți este puțin probabil să rezolve această problemă. Dar nu vă faceți griji, aceasta este o soluție. Poți scăpa de aceste gânduri nedorite și gânduri iraționale cu strategii și strategii de îngrijire de sine și să-ți recâștigi controlul asupra vieții tale.

Ce este tulburarea obsesiv-compulsivă?
Tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC) este o tulburare de anxietate caracterizată prin gânduri necontrolate, nedorite și comportamente repetitive pe care te simți obligat să le faci. Dacă aveți TOC, probabil știți că gândurile și comportamentele voastre obsesive sunt iraționale, dar nu veți putea rezista problemei și veți fugi.

Tulburarea obsesiv-compulsivă, cum ar fi un ac într-un contor tropical vechi, face ca creierul să se blocheze în unele gânduri sau dorințe. De exemplu, puteți mușca de 20 de ori sau vă spălați mâinile de 20 de ori pentru a vă asigura că ușa cuptorului este închisă sau mâinile sunt curate.

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Înțelegere obsesiv-compulsivă
Gânduri obsedante forțate, imagini sau motive dăunătoare care v-au ajuns în mod repetat în minte. Nu este ceea ce vrei, dar nu îl poți opri. Din păcate, aceste gânduri obsesive sunt adesea deranjante și deranjante.

Obsesia, comportamentul sau tiparele recurente de comportament pe care simțiți că doriți să le faceți din nou și din nou. Tulburarea obsesivă compulsivă caută de obicei să elimine tulburarea compulsivă obsesivă.

De exemplu, dacă vă temeți de contaminare, va exista o tendință de curățare timpurie. Totuși, pacea nu va dura niciodată. De fapt, gândurile obsesive sunt mai intense decât oricând și duc adesea la anxietate, deoarece devin mai dificile și consumatoare de timp decât în ​​trecut. Acesta este un cerc prost al TOC.

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Clasificarea persoanelor cu tulburare obsesiv-compulsivă
A avea gânduri și comportamente obsesive nu înseamnă neapărat că aveți o tulburare obsesiv-compulsivă. La persoanele cu TOC, aceste gânduri și comportamente provoacă anxietate extremă, petrec mult timp și perturbă viața și relațiile zilnice.

Majoritatea persoanelor cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) sunt atât obsesive cât și compulsive, dar unele persoane o au singură.
Gânduri obsesive

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Gânduri obsesive
Gândurile obsesiv-compulsive în tulburarea obsesiv-compulsivă includ:

Teama de contaminare cu germeni, sol sau alte materiale contaminate
Teama de a nu pierde controlul și de a te răni pe tine sau pe ceilalți
Gânduri și gânduri sexuale intense
Prea mult accent pe etică
Teama de a pierde sau de a pierde ceea ce poate avea nevoie
Ordine: ideea că totul trebuie să fie „corect” la locul său
Superstiție: acordați mai multă atenție lucrurilor care sunt bune sau rele

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Comportamente obsesiv-compulsive care sunt de obicei asociate cu tulburarea obsesiv-compulsivă:
Îmbunătățirea și radicalizarea lucrurilor cum ar fi încuietori, dispozitive și întrerupătoare, etc.
Contact frecvent cu membrii familiei pentru a le asigura sănătatea și bunăstarea
Numărarea, amprentarea, repetarea cuvintelor specifice și alte prostii pentru a reduce anxietatea
Petreceți mult timp la curățare și spălare
Sensibilitatea mediului
Alege aspiratoare precum ziarele vechi sau mâncărurile goale

Relația dintre depozitare și tulburarea obsesiv-compulsivă

depozitare

Depozitarea obsesiv-compulsivă (colectarea și stocarea obiectelor de valoare) este un simptom comun al persoanelor cu tulburări obsesiv-compulsive. Cu toate acestea, persoanele cu simptome de păstrare sunt mai predispuse decât alte tulburări precum depresia, tulburarea de stres traumatic (PTSD), tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).
Simptomele tulburării obsesiv-compulsive la copii

Tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
TOC la copii
În timp ce debutul tulburării obsesiv-compulsive apare de obicei în adolescență sau în adolescență, uneori copiii prezintă simptome similare cu ODC. Cu toate acestea, simptomele altor tulburări precum tulburarea deficitului de atenție, autismul și sindromul Tora pot fi foarte asemănătoare cu simptomele TOC înainte de a fi necesar un diagnostic, dacă se efectuează un examen medical și psihologic complet.
Auto-medicație în tratamentul tulburărilor obsesiv-compulsive
Sugestie 1: Petreceți timp pentru ajutor reciproc

Stilul dvs. de viață joacă un rol important în modul în care vă simțiți și vă poate ajuta să vă controlați anxietatea și performanța.
Exercițiu regulat

Efectul exercițiului fizic asupra tratamentului tulburării obsesiv-compulsive

Exercitiul fizic este un mod natural si foarte eficient de a reduce anxietatea. Cu exercițiul fizic, puteți controla simptomele TOC prin întărirea sistemului nervos pentru a vă menține concentrarea în minte atunci când sunteți obsedat de acesta. Pentru cea mai mare utilizare a exercițiului fizic, d

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

شما اولین نفر باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *