9
اکتبر

Obsessive-Compulsive Therapy – Problemer og tvangstanker har logiske løsninger

Obsessive-Compulsive Disorder Du vil komme ud af huset, men lås det op og luk det flere gange for at sikre dig, at det er låst. Badning er længere og længere end normalt, eller gå ikke ned ad banerne, mens du går på gaden. Disse symptomer er en del af symptomerne på OCD (tvangslidelse) i dag. OCD er en af ​​de 20 største årsager til sygdomsrelaterede sygdomme i verden, og den er tilgængelig for alle i den nuværende verden, og måske lider mange af os uden at vide det. Lad os se på symptomerne og måderne til at behandle tvangslidelser for at redde os selv, dem omkring os eller de børn, vi lider af, men vi kan uden tvivl ikke registrere det.

Behandling med tvangslidelser
Hvis du går to strygejern to gange, skal du se om du tager stikket ud af stikket. Eller du har låst bildøren, dette er normalt. Men hvis du har obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD), bliver dine tvangstanker og opførsler så intense, at de kommer i konflikt med dit daglige liv. Alt hvad du gør er usandsynligt at løse dette problem. Men rolig, dette er en løsning. Du kan slippe af med disse uønskede tanker og irrationelle tanker med selvplejestrategier og strategier og genvinde kontrol over dit liv.

Hvad er tvangslidelser?
Obsessive-compulsive disorder (OCD) er en angstlidelse, der er karakteriseret ved ukontrollerede, uønskede tanker og gentagne opførsler, som du føler dig tvunget til at gøre. Hvis du har OCD, ved du sandsynligvis, at dine obsessive tanker og adfærd er irrationelle, men du vil ikke være i stand til at modstå problemet og vil løbe væk.

Obsessiv-kompulsiv lidelse, såsom en nål i en gammel tropisk tæller, får hjernen til at låse nogle tanker eller ønsker ind. For eksempel kan du bide 20 gange eller vaske hænderne 20 gange for at sikre dig, at ovnens dør er lukket, eller at hænderne er rene.

Behandling med tvangslidelser
Obsessiv-kompulsiv forståelse
Tvungne tvangstanker, billeder eller skadelige motiver, der gentagne gange er kommet til dit sind. Det er ikke det, du vil, men du kan ikke stoppe det. Desværre er disse tvangstanker ofte generende og foruroligende.

Besættelse, adfærd eller tilbagevendende adfærdsmønstre, som du føler du vil gøre igen og igen. Obsessiv kompulsiv lidelse søger normalt at eliminere tvangslidelser.

For eksempel, hvis du er bange for forurening, vil der være en tendens til tidlig rengøring. Fred vil dog aldrig vare. Faktisk er obsessive tanker mere intense end nogensinde og fører ofte til angst, da de bliver sværere og tidskrævende end tidligere. Dette er en dårlig OCD-cirkel.

Behandling med tvangslidelser
Klassificering af personer med tvangslidelser
At have tvangstanker og opførsel betyder ikke nødvendigvis, at du har en tvangslidelser. Hos mennesker med OCD forårsager disse tanker og adfærd ekstrem angst, bruger meget tid og forstyrrer dagligdagen og forholdet.

De fleste mennesker med obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) er både obsessive og kompulsive, men nogle mennesker har det alene.
Obsessive tanker

Behandling med tvangslidelser
Obsessive tanker
Obsessive-compulsive tanker i obsessive-compulsive disorder inkluderer:

Frygt for forurening med bakterier, jord eller andre kontaminerede materialer
Frygt for at miste kontrollen og skade dig selv eller andre
Intense seksuelle tanker og tanker
For meget fokus på etik
Frygt for at miste eller miste det, du muligvis har brug for
Orden: Idéen om, at alt skal være “rigtigt” på sin plads
Overtro: Vær mere opmærksom på ting, der er godt eller dårligt

Behandling med tvangslidelser
Tvangstankes adfærd, der normalt er forbundet med tvangssyndrom:
Forfriskende og radikaliserende ting som låse, enheder og kontakter og så videre
Hyppig kontakt med familiemedlemmer for at sikre deres helbred og trivsel
Tælling, fingeraftryk, gentagelse af bestemte ord og anden vrøvl for at reducere angst
Brug meget tid på rengøring og vask
Miljøfølsomhed
Vælg støvsugere som gamle aviser eller tomme fødevarer

Forholdet mellem opbevaring og tvangslidelser

Opbevaring

Obsessiv-compulsive opbevaring (indsamling og opbevaring af værdigenstande) er et almindeligt symptom på mennesker med tvangslidelser. Imidlertid er mennesker med symptomer på opbevaring mere sandsynlige end andre lidelser, såsom depression, traumatisk stressforstyrrelse (PTSD), tvangslidelser, ADHD eller ADHD.
Symptomer på tvangslidelser hos børn

Behandling med tvangslidelser
OCD hos børn
Mens indtræden af ​​tvangslidelser ofte forekommer i ungdomsårene eller i ungdomsårene, oplever børn undertiden symptomer, der ligner ODC. Imidlertid kan symptomer på andre lidelser, såsom opmærksomhedsunderskud, autisme og Torra-syndrom, være meget lig OCD-symptomer, før der kræves nogen diagnose, hvis der foretages en grundig medicinsk og psykologisk undersøgelse.
Selvmedicinering i behandlingen af ​​tvangslidelser
Forslag 1: Brug tid på gensidig hjælp

Din livsstil spiller en vigtig rolle i, hvordan du føler dig og kan hjælpe med at kontrollere din angst og ydeevne.
Regelmæssig træning

Effekten af ​​træning på behandlingen af ​​tvangslidelser

Træning er en naturlig og meget effektiv måde at reducere angst på. Med træning kan du kontrollere symptomerne på OCD ved at styrke nervesystemet for at holde dit fokus i tankerne, når du er besat af det. For den mest brug af træning skal d

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Accessibility