1
اکتبر

Verveling Behandeling – Door gewoontes en afwerking te elimineren

Verveling van slechte eetgewoonten Slechte voeding, naast het kunnen creëren van aandoeningen zoals misselijkheid en buikpijn, kan onze mentale toestand beïnvloeden en aandoeningen veroorzaken zoals prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, decentralisatie, agressie, woede of meer Wordt actief. Als u last heeft van stemmingswisselingen, noteer dan het voedsel dat u de hele dag eet om de relatie te vinden tussen het voedsel dat u eet en uw stemmingswisselingen.

Verveling behandeling

 1. Huisplan
  Als je gelukkiger en gelukkiger wilt zijn, verander je huisontwerp omdat de omgeving een enorme impact heeft op ons humeur. Rood kan bijvoorbeeld mensen prikkelbaar en nerveus maken, terwijl geel voor vreugde zorgt en blauw voor rust. Onderzoek toont ook aan dat het gebruik van ontspannende beelden, zoals prachtige landschappen, een positief effect op onze stemming zal hebben en stress en chaos zal verminderen.

Verveling behandeling

 1. Upgrades
  De meesten van ons dromen van upgrades, maar de realiteit is dat we denken dat het niet veelbelovend is. Onderzoekers van de Universiteit van Warwick hebben ontdekt dat wanneer een werknemer wordt bevorderd, zijn of haar stress en stress in het gedrang komen en zijn of haar geestelijke gezondheid in het gedrang komt.

Verveling behandeling

 1. Nachtlampjes
  Als je regelmatig naar je tv kijkt of tijdens het lezen in je slaap, kijk dan uit voor de effecten op je zenuwen en humeur de volgende dag. Onderzoek toont aan dat nachtlicht een barrière kan vormen voor de productie van melatonine, een hormoon dat de menselijke stemming beïnvloedt. Melatonine wordt alleen in het donker geproduceerd, dus probeer dikke gordijnen in je huis te gebruiken en alle lichten uit te schakelen terwijl je slaapt.

Verveling behandeling

 1. Tekorten aan voedingsstoffen
  Er zijn veel factoren die tot depressie kunnen leiden, maar tegelijkertijd kan het dieet de depressie erger of erger maken. Gebrek aan vitamine D, vitamine B en omega-3-vetzuren kan leiden tot depressie en chaos. Dus probeer deze voedingsstoffen in uw dieet op te nemen.

Verveling behandeling

 1. vrienden
  Denk niet dat tijd doorbrengen met vrienden een geweldige manier is om goed te worden, maar het hangt allemaal af van hun humeur. Volgens onderzoekers zijn onze emoties (positief of negatief) besmettelijk en worden ze vaak overgedragen van persoon op persoon zonder het te weten. Interessant is dat we soms, zelfs zonder vrienden te zien, worden beïnvloed door hun humeur. Eén studie toonde bijvoorbeeld aan dat Facebook-gebruikers gebruikers tot drie dagen kunnen beïnvloeden.

Verveling behandeling

 1. Lage slaap
  Velen van ons weten dat gebrek aan slaap vermoeidheid veroorzaakt, maar onderzoekers zeggen dat slaap net zo veel slaap is. Degenen die zijn teruggevallen zijn vatbaar voor depressies, zelfs als ze in slaap vallen. Dus probeer vroeg in de nacht wat te slapen en zorg natuurlijk voor voldoende slaap.
 2. Zwangerschapspillen
  Onderzoekers zeggen dat vrouwen met anticonceptiepillen twee keer zoveel kans hebben om gynaecologische aandoeningen te ontwikkelen. Voor sommige vrouwen veroorzaken deze pillen ook aandoeningen zoals stemmingswisselingen en verlies van libido.

Verveling behandeling

 1. Roken
  We weten allemaal dat roken het risico op kanker, hartaandoeningen en vroeg begin verhoogt. Maar het is interessant om te weten dat roken de geestelijke gezondheid van mensen beïnvloedt. Nieuw-Zeelandse onderzoekers vinden dat rokers en nicotineverslaafden depressiever zijn dan anderen.
 2. De zon
  Er is een risico op seizoensgebonden affectieve stoornissen in de donkere winterdagen, maar wist je dat de zon ook mensen moe en depressief kan maken? Hoewel affectieve stoornissen in de zomer slechts 1% van de mensen treffen, komen ernstige complicaties zoals slapeloosheid, verlies van eetlust en depressie veel voor.

Verveling behandeling
De eerste oorzaak van vermoeidheid: depressie en stress
Als je dorst hebt en een activiteit wilt doen, zul je gefrustreerd zijn en genieten van een activiteit die tijdrovend is, en je kunt je moe en overstuur voelen; in veel gevallen kun je teleurgesteld zijn dat Angst of depressie keert terug. Mensen die deze twee aandoeningen ervaren, zijn erg moe en worden al snel nerveus vanwege de lage tolerantiedrempel. Herken en verwijder de symptomen van depressie.
Overmatige en langdurige stress vermindert focus en frustratie. Probeer uzelf vertrouwd te maken met technieken voor stressmanagement. Hardlopen in plaats van perfectionistisch te zijn en op zoek te zijn naar hoge hardlopers, het is iets minder vijandig en minder kans om minder druk te weerstaan.
Als je gezonder en gelukkiger wilt zijn, bekijk je je leefomgeving van dichtbij en verander je het ontwerp van je huis om je humeur te verbeteren.

Verveling behandeling
Vermijd overmatige slaap, te veel eten en andere trage dingen en een zwakke wil.
11- Het niet nemen van beslissingen en uitstel van actie leidt tot het verlies van vele spirituele en materiële voordelen die tot veel verliezen kunnen leiden.

 1. Vergeet niet om de beslissingen te corrigeren die u nodig hebt om uw vorige waardering te maken en let op het feit dat u klaar bent om belangrijke dingen voor het verleden te doen.

13 – Wees voorzichtig met de beslissingen en activiteiten van de clan, wees goed volwassen zodat je de moed kunt hebben om hard te werken en je besluitvorming en implementatie te versterken.

 1. Vergeet geen regelmatige lichaamsbeweging, die zeer effectief is bij het versterken van de wil.
 2. Door eenvoudige beslissingen te nemen in eenvoudige taken, verhoogt het geleidelijk het zelfvertrouwen en empowerment en maakt het de weg vrij voor moeilijke en complexe beslissingen.

Verveling behandeling
De tweede oorzaak van vermoeidheid is slechte voeding
Slechte eetgewoonten beïnvloeden onze mentale toestand

Accessibility