1
اکتبر

Unalomkezelés – a szokások kiküszöbölésével és az utolsó simításokkal

A rossz étkezési szokások unalomkezelése A rossz étrend amellett, hogy hányingert és hasi fájdalmat teremthet, befolyásolhatja szellemi állapotunkat, olyan körülményeket okozhat, mint ingerlékenység, hangulati ingadozások, decentralizáció, agresszió, harag vagy más Aktív lesz. Ha szenved a hangulati ingadozás, sorolja fel az egész életen át fogyasztott ételeket, hogy megtudja, milyen kapcsolat van az elfogyasztott ételek és a hangulatváltozás között.

Unalomkezelés

 1. Ház terv
  Ha boldogabb és boldogabb szeretne lenni, változtassa meg lakberendezését, mert a környezet hatalmas hatással van hangulatunkra. Például a vörös az embereket ingerlékenyssé és idegessé teheti, míg a sárga örömöt, a kék békét teremt. A kutatások azt is kimutatták, hogy a pihentető képek, például a gyönyörű táj használata pozitív hatással lesz a hangulatunkra, és csökkenti a stresszt és a káoszt.

Unalomkezelés

 1. Frissítések
  Legtöbbünk álmodozik a frissítésről, de a valóság az, hogy azt gondoljuk, hogy nem ígéretes. A Warwicki Egyetem kutatói úgy találták, hogy amikor egy munkavállalót előléptetnek, a stressz és a stressz veszélybe kerül, és mentális egészsége veszélybe kerül.

Unalomkezelés

 1. Éjjeli lámpák
  Ha rendszeresen néz tévét vagy alvás közben olvas, vigyázzon, hogy másnap nem érinti az idegeit és a hangulatát. A kutatások azt mutatják, hogy az éjszakai fény akadályozhatja a melatonin, egy hormon, amely befolyásolja az emberi hangulatot, termelését. A melatonint csak sötétben állítják elő, ezért próbáljon vastag függönyöket használni otthonában, és alvás közben kapcsolja ki az összes fényt.

Unalomkezelés

 1. Tápanyaghiány
  Számos tényező vezethet depresszióhoz, ugyanakkor az étrend súlyosbíthatja a depressziót. A D-vitamin, a B-vitamin és az omega-3 zsírsavak hiánya depresszióhoz és káoszhoz vezethet. Tehát próbálja beépíteni ezeket a tápanyagokat az étrendjébe.

Unalomkezelés

 1. Barátok
  Ne gondolja, hogy a barátokkal való idő eltöltése nagyszerű módja annak, hogy jót szerezzenek, mindazonáltal az érzelmektől függ. A kutatók szerint érzelmeink (pozitív vagy negatív) fertőzőek és gyakran átjutnak emberről emberre anélkül, hogy tudnák. Érdekes, hogy néha barátok látása nélkül is befolyásolják bennünket a hangulat. Például egy tanulmány kimutatta, hogy a Facebook-felhasználók akár 3 napig is befolyásolhatják a felhasználókat.

Unalomkezelés

 1. Alacsony alvás
  Sokan tudjuk, hogy az alváshiány fáradtságot okoz, ám a kutatók szerint az alvás ugyanolyan alvás. Azok, akik visszahunytak, hajlamosak a depresszióra, még akkor is, ha elaludnak. Tehát próbáljon aludni korán este, és természetesen elég aludni.
 2. Terhesség pirulák
  A kutatók szerint a fogamzásgátló tablettákkal rendelkező nők kétszer annyira valószínűleg fejlesztenek ki nőgyógyászati ​​betegségeket. Egyes nők számára ezek a tabletták olyan körülményeket is okozhatnak, mint a hangulati ingadozás és a libidó elvesztése.

Unalomkezelés

 1. Dohányzás
  Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás növeli a rák, a szívbetegség és a korai megjelenés kockázatát. Érdekes tudni, hogy a dohányzás befolyásolja az emberek mentális egészségét. Az új-zélandi kutatók úgy találják, hogy a dohányosok és a nikotinfüggők depressziósabb, mint mások.
 2. A nap
  Fennáll a szezonális érzelmi rendellenességek kockázata a sötét téli napokon, de tudta, hogy a nap fáradtságot és depressziót okozhat az embereknek is? Noha a nyári érzelmi rendellenességek az embereknek csak 1% -át érintik, a súlyos szövődmények, például álmatlanság, étvágytalanság és depresszió gyakran előfordulnak.

Unalomkezelés
A fáradtság első oka: depresszió és stressz
Ha szomjasnak érzi magát, és bármilyen tevékenységet szeretne végezni, csalódott lesz, és időigényes tevékenységet élvez, és fáradtnak és idegesnek is érezheti magát; sok esetben csalódott lehet, hogy A szorongás vagy a depresszió visszatér. Azok a személyek, akik ezt a két állapotot tapasztalják, nagyon fáradtak és hamarosan idegesednek az alacsony toleranciaküszöb miatt. Felismeri és megszabadul a depresszió tüneteitől.
A túlzott és elhúzódó stressz csökkenti a fókuszt és a frusztrációt. Próbáljon megismerkedni a stresszkezelési technikákkal. Ahelyett, hogy perfekcionista lenne, és magas futókat keresne, kissé kevésbé antagonista és kevésbé valószínű, hogy ellenálljon a kevesebb nyomásnak.
Ha egészségesebb és boldogabb szeretne lenni, alaposabban vizsgálja meg lakókörnyezetét, és a hangulat javítása érdekében változtassa meg otthonának kialakítását.

Unalomkezelés
Kerülje a túlzott alvást, a túladagolást és más lassú dolgokat és a gyenge akaratot.
11- A döntések elmulasztása és a cselekvés késése sok szellemi és anyagi haszon elvesztését eredményezi, ami sok veszteséget okozhat.

 1. Ne felejtse el helyesbíteni a korábbi értékeléséhez szükséges döntéseket, és ügyeljen arra, hogy készen áll a múlt számára fontos dolgokra.

13 – Vigyázzon a klán döntéseire és tevékenységeire, legyen jó érett, hogy bátorságot vállalj a kemény munkára, és erősítsd meg döntéseidet és végrehajtását.

 1. Ne felejtsük el a rendszeres testmozgást, amely nagyon hatékonyan erősíti az akaratot.
 2. Az egyszerű feladatokkal egyszerű döntések meghozatalával fokozatosan növeli az önértékelést és a felhatalmazást, és előkészíti az utat a nehéz és összetett döntésekhez.

Unalomkezelés
A fáradtság második oka a rossz táplálkozás
A rossz étkezési szokások befolyásolják mentális állapotunkat

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Accessibility