1
اکتبر

Tractament de l’avorriment: eliminant els hàbits i tocs finals

El tractament d’avorriment dels mals hàbits alimentaris La mala dieta, a més de poder crear condicions com nàusees i dolor abdominal, poden afectar el nostre estat mental, provocant condicions com ara irritabilitat, canvis d’humor, descentralització, agressió, ira o més Es torna actiu. Si pateix canvis d’humor, enumereu els aliments que mengeu durant tot el dia per conèixer la relació entre els aliments que mengeu i els vostres canvis d’humor.

Tractament d’avorriment

 1. Pla de la casa
  Si voleu ser més feliços i feliços, canvieu el disseny de la vostra llar perquè l’entorn té un impacte enorme en el nostre estat d’ànim. Per exemple, el vermell pot fer que les persones siguin irritables i nervioses, mentre que el groc crea una alegria i el blau crea pau. La investigació també demostra que l’ús d’imatges relaxants, com ara bells paisatges, tindrà un efecte positiu en el nostre estat d’ànim i reduirà l’estrès i el caos.

Tractament d’avorriment

 1. Millores
  La majoria somiem amb actualitzacions, però la realitat és que pensem que no és prometedor. Els investigadors de la Universitat de Warwick han descobert que quan es promou un treballador, el seu estrès i estrès estan compromesos i la seva salut mental es veu compromesa.

Tractament d’avorriment

 1. Llums de nit
  Si veus regularment la televisió o llegeixes mentre dorms, vigila els efectes sobre els nervis i l’estat d’ànim del dia següent. La investigació demostra que la llum nocturna pot ser una barrera per a la producció de melatonina, una hormona que afecta l’estat d’ànim humà. La melatonina només es produeix a les fosques, així que intenteu utilitzar cortines gruixudes a casa vostra i apagueu totes les llums mentre dormiu.

Tractament d’avorriment

 1. deficiències de nutrients
  Hi ha molts factors que poden provocar depressió, però, alhora, la dieta pot empitjorar o empitjorar la depressió. La manca de vitamina D, vitamina B i àcids grassos omega-3 poden provocar depressió i caos. Així que intenteu incloure aquests nutrients a la vostra dieta.

Tractament d’avorriment

 1. Amics
  No penseu que passar el temps amb els amics és una bona manera de sortir bé, però tot depèn del seu estat d’ànim. Segons els investigadors, les nostres emocions (positives o negatives) són contagioses i sovint es transmeten de persona a persona sense saber-ho. Curiosament, de vegades fins i tot sense veure amics, ens ve influenciat pel seu estat d’ànim. Per exemple, un estudi va demostrar que els usuaris de Facebook poden influir en els usuaris fins a tres dies.

Tractament d’avorriment

 1. Somni baix
  Molts de nosaltres sabem que la falta de son provoca fatiga, però els investigadors asseguren que el somni és igual de somni. Els que han caigut enrere són propensos a la depressió, encara que s’adormin. Així que intenteu dormir a primera hora de la nit i, per descomptat, dormiu prou.
 2. Píndoles d’embaràs
  Els investigadors asseguren que les dones amb pastilles contra la natalitat tenen el doble de probabilitats de desenvolupar malalties ginecològiques. Per a algunes dones, aquestes pastilles també causen condicions com canvis d’humor i pèrdua de libido.

Tractament d’avorriment

 1. Fumar
  Tots sabem que fumar augmenta el risc de càncer, malalties cardíaques i aparició precoç. Però és interessant saber que fumar afecta la salut mental de les persones. Investigadors neozelandesos troben que els fumadors i addictes a la nicotina estan més deprimits que altres.
 2. El sol
  Hi ha risc de patir trastorns afectius estacionals als dies foscos d’hivern, però sabíeu que el sol també pot cansar i deprimir-se la gent? Tot i que els trastorns afectius de l’estiu afecten només l’1% de les persones, són habituals complicacions greus com l’insomni, la pèrdua de la gana i la depressió.

Tractament d’avorriment
La primera causa de fatiga: depressió i estrès
Si teniu set i voleu fer alguna activitat, us deixareu frustrats i gaudireu d’una activitat que necessita temps i podreu sentir-vos cansat i molest; en molts casos, potser us decebre que Ansietat o depressió torna. Les persones que experimenten aquestes dues condicions estan molt cansades i aviat es posen nervioses a causa del llindar de baixa tolerància. Reconèixer i desfer-se dels símptomes de la depressió.
L’estrès excessiu i perllongat redueix l’enfocament i la frustració. Intenta familiaritzar-se amb les tècniques de control de l’estrès. Córrer en lloc de ser perfeccionista i buscar corredors alts, és una mica menys antagònic i té menys probabilitats de suportar menys pressió.
Si voleu ser més saludable i feliç, mireu de prop el vostre entorn de vida i canvieu el disseny de la vostra llar per millorar el vostre estat d’ànim.

Tractament d’avorriment
Eviteu el son excessiu, el sobreeiximent i altres coses lentes i la voluntat feble.
11- La no presa de decisions i el retard en l’acció comporta la pèrdua de molts beneficis materials i espirituals que poden causar moltes pèrdues.

 1. Recordeu-vos de corregir les decisions que necessiteu per fer la vostra valoració prèvia i fixeu-vos en el fet que esteu preparats per fer coses importants per al passat.

13 – Tingueu cura de les decisions i les activitats del clan, siguin de bona maduresa perquè pugueu tenir el coratge de treballar dur i reforçar la vostra presa de decisions i la seva implementació.

 1. No oblideu l’exercici regular, que és molt eficaç per reforçar la voluntat.
 2. Al prendre decisions fàcils en tasques senzilles, augmenta gradualment l’autoestima i l’apoderament i obre el camí cap a decisions difícils i complexes.

Tractament d’avorriment
La segona causa de fatiga és la mala alimentació
Els mals hàbits alimentaris afecten el nostre estat mental

Accessibility