1
اکتبر

Kjedsomhetsbehandling – Ved å eliminere vaner og finpuss

Kjedsomhetsbehandling av dårlige spisevaner Dårlig kosthold, i tillegg til at vi kan skape forhold som kvalme og magesmerter kan påvirke vår mentale tilstand, forårsake tilstander som irritabilitet, humørsvingninger, desentralisering, aggresjon, sinne eller mer Blir aktiv. Hvis du lider av humørsvingninger, må du liste opp maten du spiser i løpet av dagen for å finne ut forholdet mellom maten du spiser og humørsvingningene.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Husplan
  Hvis du vil være lykkeligere og lykkeligere, endrer du boligdesign fordi miljøet har en enorm innvirkning på humøret vårt. For eksempel kan rødt gjøre folk irritable og nervøse, mens gult skaper en glede og blått skaper ro. Forskning viser også at bruk av avslappende bilder, for eksempel vakker natur, vil ha en positiv effekt på humøret vårt og redusere stress og kaos.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Oppgraderinger
  De fleste av oss drømmer om oppgraderinger, men realiteten er at vi synes det ikke er lovende. Forskere ved University of Warwick har funnet ut at når en arbeidstaker blir forfremmet, blir hans eller hennes stress og stress kompromittert og hans eller hennes mentale helse kompromittert.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Sengelys
  Hvis du ser på TVen din jevnlig eller mens du leser i søvne, må du passe på effektene på nervene og humøret dagen etter. Forskning viser at nattlys kan være en barriere for produksjonen av melatonin, et hormon som påvirker menneskets humør. Melatonin produseres bare i mørket, så prøv å bruke tykke gardiner i hjemmet og slå av alle lysene mens du sover.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Næringsmangel
  Det er mange faktorer som kan føre til depresjon, men samtidig kan kostholdet gjøre depresjonen verre eller verre. Mangel på D-vitamin, B-vitamin og omega-3 fettsyrer kan føre til depresjon og kaos. Så prøv å inkludere disse næringsstoffene i kostholdet ditt.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Venner
  Tror ikke at det å tilbringe tid med venner er en fin måte å bli gode, men alt avhenger av humøret deres. I følge forskere er følelsene våre (positive eller negative) smittsomme og overføres ofte fra person til person uten å vite det. Interessant nok, noen ganger til og med uten å se venner, blir vi påvirket av humøret deres. For eksempel viste en studie at Facebook-brukere kan påvirke brukere i opptil 3 dager.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Lav søvn
  Mange av oss vet at mangel på søvn forårsaker tretthet, men forskere sier at søvn er like mye søvn. De som har falt tilbake er utsatt for depresjon, selv om de sovner. Så prøv å få litt søvn tidlig om natten, og få selvfølgelig nok søvn.
 2. Graviditetspiller
  Forskere sier at kvinner med p-piller har dobbelt så stor sannsynlighet for å utvikle gynekologiske sykdommer. For noen kvinner forårsaker disse pillene også tilstander som humørsvingninger og tap av libido.

Kjedsomhetsbehandling

 1. Røyking
  Vi vet alle at røyking øker risikoen for kreft, hjertesykdommer og tidlig utbrudd. Men det er interessant å vite at røyking påvirker folks mentale helse. New Zealand-forskere opplever at røykere og nikotinavhengige er mer deprimerte enn andre.
 2. Solen
  Det er risiko for affektive lidelser i sesongen i de mørke vinterdagene, men visste du at solen også kan gjøre folk trette og deprimerte? Selv om affektive lidelser om sommeren bare rammer 1% av mennesker, er det ofte alvorlige komplikasjoner som søvnløshet, tap av matlyst og depresjon.

Kjedsomhetsbehandling
Den første årsaken til tretthet: depresjon og stress
Hvis du føler deg tørst og vil utføre noen aktivitet, vil du bli frustrert og glede deg over en aktivitet som er tidkrevende, og du kan føle deg trøtt og opprørt; i mange tilfeller kan du bli skuffet over at Angst eller depresjon kommer tilbake. Mennesker som opplever disse to forholdene er veldig slitne og blir snart nervøse på grunn av terskel for lav toleranse. Kjenne igjen og bli kvitt symptomene på depresjon.
Overdreven og langvarig stress reduserer fokus og frustrasjon. Forsøk å sette deg inn i stressmestringsteknikker. Å løpe i stedet for å være perfeksjonist og lete etter høydeløpere, det er litt mindre antagonistisk og mindre sannsynlig å tåle mindre press.
Hvis du vil bli sunnere og lykkeligere, kan du se nærmere på miljøet ditt og endre utformingen av hjemmet ditt for å forbedre humøret.

Kjedsomhetsbehandling
Unngå overdreven søvn, overspising og andre svake ting og en svak vilje.
11 – Unnlatelse av å ta beslutninger og forsinke handlingen resulterer i tap av mange åndelige og materielle fordeler som kan resultere i mange tap.

 1. Husk å korrigere beslutningene du trenger for å gjøre forrige verdsettelse, og vær oppmerksom på at du er klar til å gjøre viktige ting for fortiden.

13 – Vær forsiktig med klanens beslutninger og aktiviteter, vær god modenhet slik at du kan ha mot til å jobbe hardt og styrke beslutningen og gjennomføringen.

 1. Ikke glem regelmessig trening, noe som er veldig effektivt for å styrke viljen.
 2. Ved å ta enkle beslutninger i enkle oppgaver øker det gradvis selvtillit og myndighet og baner vei for vanskelige og sammensatte beslutninger.

Kjedsomhetsbehandling
Den andre årsaken til tretthet er dårlig ernæring
Dårlige spisevaner påvirker vår mentale tilstand

برچسب‌ها:, , ,

Accessibility