1
اکتبر

Ikävystymishoito – poistamalla tottumukset ja viimeistelyt

Pahojen ruokailutottumusten tylsyydenhoito Huono ruokavalio voi pahoinvoinnin ja vatsakipujen kaltaisten olosuhteiden luomisen lisäksi vaikuttaa psyykkiseen tilamme aiheuttaen sellaisia ​​tiloja kuin ärtyneisyys, mielialan vaihtelut, hajauttaminen, aggressio, viha tai enemmän Tulee aktiiviseksi. Jos kärsit mielialan heilahteluista, lue lista päivässä syömäsi ruokia selvittääksesi syömiesi ruokien ja mielialan vaihtelun välinen suhde.

Tylsyyden hoito

 1. Talon suunnitelma
  Jos haluat olla onnellisempi ja onnellisempi, vaihda kodisuunnitteluasi, koska ympäristöllä on valtava vaikutus mielialaamme. Esimerkiksi punainen voi tehdä ihmisistä ärtyneitä ja hermostuneita, kun taas keltainen luo iloa ja sininen luo rauhaa. Tutkimukset osoittavat myös, että rentouttavien kuvien, kuten kauniiden maisemien, käyttämisellä on positiivinen vaikutus mielialaamme ja vähentää stressiä ja kaaosta.

Tylsyyden hoito

 1. Päivitykset
  Suurin osa meistä haaveilee päivityksistä, mutta tosiasia on, että mielestämme se ei ole lupaava. Warwickin yliopiston tutkijat ovat havainneet, että kun työntekijää ylennetään, hänen stressi ja stressi vaarantuvat ja hänen mielenterveys vaarantuu.

Tylsyyden hoito

 1. Sängynvalot
  Jos katsot säännöllisesti televisiota tai lukiessasi unessa, tarkkaile seuraavan päivän vaikutuksia hermoihin ja mielialaan. Tutkimukset osoittavat, että yövalo voi estää melatoniinin, hormonin, joka vaikuttaa ihmisen mielialaan, tuotannon. Melatoniinia tuotetaan vain pimeässä, joten yritä käyttää paksuja verhoja kotona ja sammuttaa kaikki valot nukkumisen aikana.

Tylsyyden hoito

 1. Ravinteiden puutteet
  On monia tekijöitä, jotka voivat johtaa masennukseen, mutta samalla ruokavalio voi tehdä masennuksesta pahempaa tai pahempaa. D-vitamiinin, B-vitamiinin ja omega-3-rasvahappojen puute voi johtaa masennukseen ja kaaokseen. Joten yritä sisällyttää nämä ravintoaineet ruokavalioosi.

Tylsyyden hoito

 1. Ystävät
  Älä usko, että viettää aikaa ystävien kanssa on hieno tapa saada hyvää, mutta kaikki riippuu heidän mielialastaan. Tutkijoiden mukaan tunteemme (positiiviset tai negatiiviset) ovat tarttuvia ja välittyvät usein henkilöiltä henkilöille tietämättä sitä. Mielenkiintoista, että joskus edes näkemättä ystäviä, meihin vaikuttaa heidän mielialansa. Esimerkiksi yksi tutkimus osoitti, että Facebook-käyttäjät voivat vaikuttaa käyttäjiin jopa 3 päivään.

Tylsyyden hoito

 1. Matala uni
  Monet meistä tietävät, että unettomuus aiheuttaa väsymystä, mutta tutkijoiden mukaan uni on yhtä paljon unta. Takaisin pudonneilla on taipumus masennukseen, vaikka he nukahtaisivat. Joten yritä nukkua aikaisin yöllä ja tietenkin saada tarpeeksi unta.
 2. Raskauslääkkeet
  Tutkijoiden mukaan naisilla, joilla on ehkäisypillereitä, on kaksinkertainen todennäköisyys kehittää gynekologisia sairauksia. Joillekin naisille nämä pillerit aiheuttavat myös sellaisia ​​tiloja kuin mielialan vaihtelut ja libidon menetys.

Tylsyyden hoito

 1. Tupakointi
  Me kaikki tiedämme, että tupakointi lisää syöpäriskiä, ​​sydänsairauksia ja varhaista puhkeamista. Mutta on mielenkiintoista tietää, että tupakointi vaikuttaa ihmisten mielenterveyteen. Uuden-Seelannin tutkijoiden mielestä tupakoitsijat ja nikotiiniriippuvaiset ovat masentuneempia kuin muut.
 2. Aurinko
  Pimeinä talvipäivinä on olemassa vuodenaikojen afektiivisten häiriöiden riski, mutta tiesitkö, että aurinko voi myös tehdä ihmisistä väsyneitä ja masentuneita? Vaikka kesäiset afektiiviset häiriöt koskevat vain yhtä prosenttia ihmisistä, vakavat komplikaatiot, kuten unettomuus, ruokahaluttomuus ja masennus, ovat yleisiä.

Tylsyyden hoito
Ensimmäinen väsymyksen syy: masennus ja stressi
Jos tunnet janoa ja haluat tehdä jotain toimintaa, turhautut ja nautit aikaa vievästä toiminnasta, saatat tuntea olevani väsynyt ja järkyttynyt; monissa tapauksissa voit olla pettynyt siihen, että Ahdistus tai masennus palaa. Ihmiset, jotka kokevat nämä kaksi tilaa, ovat erittäin väsyneitä ja hermostuneita pian herkkyyden vuoksi. Tunnista ja päästä eroon masennuksen oireista.
Liiallinen ja pitkittynyt stressi vähentää keskittymistä ja turhautumista. Yritä perehtyä stressinhallintatekniikoihin. Juoksu sen sijaan, että olisi perfektionistista ja etsisi korkeita juoksijoita, se on hiukan vähemmän antagonistinen ja todennäköisemmin kestämään vähemmän painetta.
Jos haluat olla terveellisempi ja onnellisempi, tutustu tarkemmin elinympäristöösi ja muuta kodisi suunnittelua mielialan parantamiseksi.

Tylsyyden hoito
Vältä liiallista nukkumista, ylensyöntiä ja muita hitaita asioita sekä heikkoa tahtoa.
11- Päätösten tekemättä jättäminen ja toiminnan viivästyminen johtaa monien henkisten ja aineellisten hyötyjen menettämiseen, mikä voi johtaa moniin menetyksiin.

 1. Muista korjata päätökset, jotka tarvitset aikaisemman arvion tekemistä varten, ja kiinnitä huomiota siihen, että olet valmis tekemään tärkeitä asioita menneisyydelle.

13 – Ole varovainen klaanin päätöksissä ja toiminnassa, ole hyvä kypsyysaste, jotta sinulla voi olla rohkeutta tehdä töitä ja vahvistaa päätöksentekoasi ja toimeenpanoasi.

 1. Älä unohda säännöllistä liikuntaa, mikä on erittäin tehokas tahdon vahvistamisessa.
 2. Tekemällä helppoja päätöksiä yksinkertaisissa tehtävissä, se lisää vähitellen itsetuntoa ja vaikutusmahdollisuuksia sekä tasoittaa tietä vaikeille ja monimutkaisille päätöksille.

Tylsyyden hoito
Toinen väsymyksen syy on huono ravitsemus
Huonot syömistavat vaikuttavat henkiseen tilaan

برچسب‌ها:,

Accessibility