30
سپتامبر

Uttråkad behandling – Genom att eliminera vanor och finputs

Tristessbehandling av dåliga matvanor Dålig kost, förutom att kunna orsaka tillstånd som illamående och buksmärta påverkar också vårt mentala tillstånd, vilket orsakar tillstånd som irritabilitet, humörsvängningar, brist på koncentration, aggression, ilska eller mer Blir aktiv. Om du lider av humörsvängningar listar du de livsmedel du äter hela dagen för att ta reda på förhållandet mellan maten du äter och dina humörsvängningar.

Uttråkad behandling

 1. Husplan
  Om du vill bli lyckligare och lyckligare kan du ändra ditt hemdesign eftersom miljön har en enorm inverkan på vårt humör. Röd kan till exempel göra människor irriterade och nervösa, medan gul skapar en glädje och blått skapar lugn. Forskning visar också att användning av avkopplande bilder, som vackert landskap, kommer att ha en positiv effekt på vårt humör och minska stress och kaos.

Uttråkad behandling

 1. Uppgraderingar
  De flesta av oss drömmer om uppgraderingar, men verkligheten är att vi tycker att det inte är lovande. Forskare vid University of Warwick har funnit att när en arbetare befordras, hans eller hennes stress och stress komprometteras och hans eller hennes mentala hälsa äventyras.

Uttråkad behandling

 1. Nattlampor
  Om du regelbundet tittar på din TV eller medan du läser i din sömn, se upp för effekterna på dina nerver och humör nästa dag. Forskning visar att nattljus kan vara en hinder för produktionen av melatonin, ett hormon som påverkar människans humör. Melatonin produceras endast i mörkret, så försök att använda tjocka gardiner i ditt hem och stäng av alla ljus medan du sover.

Uttråkad behandling

 1. Näringsbrister
  Det finns många faktorer som kan leda till depression, men samtidigt kan kosten göra depressionen värre eller värre. Brist på vitamin D, vitamin B och omega-3 fettsyror kan leda till depression och kaos. Så försök att inkludera dessa näringsämnen i din diet.

Uttråkad behandling

 1. Vänner
  Tror inte att spendera tid med vänner är ett bra sätt att bli bra, men det beror allt på deras humör. Enligt forskare är våra känslor (positiva eller negativa) smittsamma och överförs ofta från person till person utan att veta det. Intressant nog, ibland även utan att se vänner, påverkas vi av deras humör. En studie visade till exempel att Facebook-användare kan påverka användare i upp till 3 dagar.

Uttråkad behandling

 1. Låg sömn
  Många av oss vet att brist på sömn orsakar trötthet, men forskare säger att sömn är lika mycket sömn. De som har fallit tillbaka är benägna till depression, även om de somnar. Så försök att få lite sömn tidigt på natten och naturligtvis få tillräckligt med sömn.
 2. Graviditetspiller
  Forskare säger att kvinnor med preventivpiller har två gånger så stor risk att utveckla gynekologiska sjukdomar. För vissa kvinnor orsakar dessa piller också tillstånd som humörsvängningar och förlust av libido.

Uttråkad behandling

 1. Rökning
  Vi vet alla att rökning ökar risken för cancer, hjärtsjukdomar och tidig uppkomst. Men det är intressant att veta att rökning påverkar människors mentala hälsa. Nya Zeelands forskare upplever att rökare och nikotinberoende är mer deprimerade än andra.
 2. Solen
  Det finns en risk för säsongsbetonade störningar under de mörka vinterdagarna, men visste du att solen också kan göra människor trötta och deprimerade? Även om affektiva störningar på sommaren endast drabbar 1% av människor, är allvarliga komplikationer som sömnlöshet, aptitlöshet och depression vanliga.

Uttråkad behandling
Den första orsaken till trötthet: depression och stress
Om du känner dig törstig och vill göra någon aktivitet kommer du att bli besviken och njuta av en aktivitet som är trevlig ibland och du kan känna dig trött och upprörd; i många fall kan du bli besviken över att Ångest eller depression återvänder. Människor som upplever dessa två tillstånd är mycket trötta och blir snart nervösa på grund av den låga toleransgränsen. Känn igen och bli av med symptomen på depression.
Överdriven och långvarig stress minskar fokus och frustration. Försök att bekanta dig med stresshanteringstekniker. Att springa istället för att vara perfektionist och leta efter höga löpare, det är lite mindre antagonistiskt och mindre troligt att motstå mindre tryck.
Om du vill bli hälsosammare och lyckligare, titta närmare på din livsmiljö och ändra ditt hemdesign för att förbättra ditt humör.

Uttråkad behandling
Undvik överdriven sömn, överätning och andra tröga saker och en svag vilja.
11 – Underlåtenhet att fatta beslut och försening i handlingen resulterar i förlust av många andliga och materiella fördelar som kan leda till många förluster.

 1. Kom ihåg att korrigera de beslut du behöver för att göra din tidigare värdering och var uppmärksam på att du är redo att göra viktiga saker för det förflutna.

13 – Var försiktig med klanens beslut och aktiviteter, var god mognad så att du kan ha modet att arbeta hårt och stärka ditt beslutsfattande och genomförande.

 1. Glöm inte regelbunden träning, vilket är mycket effektivt för att stärka viljan.
 2. Genom att fatta enkla beslut i enkla uppgifter ökar det gradvis självkänsla och empowerment och banar vägen för svåra och komplexa beslut.

Uttråkad behandling
Den andra orsaken till trötthet är dålig näring
Dåliga matvanor påverkar vårt mentala tillstånd

برچسب‌ها:, , , , , , , , ,

Accessibility