Tratamentul plictiselii – prin eliminarea obiceiurilor și atingerile finale

Tratamentul plictisit al obiceiurilor alimentare proaste Dieta proastă, pe lângă faptul că putem crea condiții precum greața și durerea abdominală pot afecta starea noastră mentală, provocând condiții precum iritabilitate, modificări de dispoziție, descentralizare, agresiune, furie sau mai mult Devine activ. Dacă suferiți de schimbări de dispoziție, enumerați alimentele pe care le mâncați pe parcursul zilei pentru a afla relația dintre alimentele pe care le consumi și schimbările tale de dispoziție.

Tratamentul plictiselii

 1. Planul casei
  Dacă vrei să fii mai fericit și mai fericit, schimbă-ți designul casei, deoarece mediul are un impact imens asupra dispoziției noastre. De exemplu, roșul poate face oamenii iritabili și nervosi, în timp ce galbenul creează o bucurie, iar albastrul creează pace. Cercetările arată, de asemenea, că utilizarea unor imagini relaxante, cum ar fi peisajele frumoase, va avea un efect pozitiv asupra dispoziției noastre și va reduce stresul și haosul.

Tratamentul plictiselii

 1. Actualizări
  Cei mai mulți dintre noi visăm la upgrade-uri, dar realitatea este că credem că nu este promițător. Cercetătorii de la Universitatea din Warwick au descoperit că atunci când un lucrător este promovat, stresul și stresul său sunt compromise, iar sănătatea sa mentală este compromisă.

Tratamentul plictiselii

 1. Faruri de noptiere
  Dacă vă uitați în mod regulat la televizor sau citiți în somn, aveți grijă de efectele asupra nervilor și stării de spirit a doua zi. Cercetările arată că lumina de noapte poate fi o barieră pentru producerea melatoninei, un hormon care afectează starea de spirit umană. Melatonina este produsă doar în întuneric, așa că încearcă să folosești perdele groase din casa ta și sting toate luminile în timp ce dormi.

Tratamentul plictiselii

 1. Deficiențe nutritive
  Există mulți factori care pot duce la depresie, dar, în același timp, dieta poate înrăutăți sau agrava depresia. Lipsa de vitamina D, vitamina B și acizii grași omega-3 pot duce la depresie și haos. Deci, încercați să includeți acești nutrienți în dieta dvs.

Tratamentul plictiselii

 1. Prieteni
  Nu credeți că petrecerea timpului cu prietenii este o modalitate excelentă de a vă face bine, cu toate acestea, totul depinde de starea lor de spirit. Potrivit cercetătorilor, emoțiile noastre (pozitive sau negative) sunt contagioase și sunt adesea transmise de la persoană la persoană fără să știe acest lucru. Interesant este că, uneori, chiar și fără să vedem prieteni, suntem influențați de starea lor de spirit. De exemplu, un studiu a arătat că utilizatorii Facebook pot influența utilizatorii până la 3 zile.

Tratamentul plictiselii

 1. Somn scăzut
  Mulți dintre noi știm că lipsa somnului provoacă oboseală, dar cercetătorii spun că somnul este la fel de mult somn. Cei care au căzut înapoi sunt predispuși la depresie, chiar dacă adormesc. Deci, încercați să dormiți mai devreme noaptea și, bineînțeles, să dormi suficient.
 2. Pastile de sarcină
  Cercetătorii spun că femeile cu pilule anticonceptionale au de două ori mai multe șanse să dezvolte boli ginecologice. Pentru unele femei, aceste pastile cauzează, de asemenea, afecțiuni, cum ar fi modificările de dispoziție și pierderea libidoului.

Tratamentul plictiselii

 1. Fumatul
  Știm cu toții că fumatul crește riscul de cancer, boli de inimă și debut precoce. Dar este interesant de știut că fumatul afectează sănătatea mintală a oamenilor. Cercetătorii din Noua Zeelandă descoperă că fumătorii și dependenții de nicotină sunt mai deprimați decât alții.
 2. Soarele
  Există riscul de tulburări afective sezoniere în zilele întunecate de iarnă, dar știați că soarele poate de asemenea să obosească și să deprime oamenii? Deși tulburările afective de vară afectează doar 1% dintre oameni, complicații grave precum insomnia, pierderea poftei de mâncare și depresie sunt frecvente.

Tratamentul plictiselii
Prima cauză de oboseală: depresia și stresul
Dacă vă este sete și doriți să faceți orice activitate, veți fi frustrat și vă veți bucura de o activitate care necesită mult timp și vă puteți simți obosit și supărat; în multe cazuri, puteți fi dezamăgit că Anxietatea sau depresia revine. Persoanele care experimentează aceste două afecțiuni sunt foarte obosite și devin curând nervoase din cauza pragului de toleranță scăzut. Recunoaște și scapă de simptomele depresiei.
Stresul excesiv și prelungit reduce focalizarea și frustrarea. Încercați să vă familiarizați cu tehnicile de gestionare a stresului. Alergând în loc să fii perfecționist și să cauți alergători înalți, este puțin mai puțin antagonist și mai puțin probabil să reziste la mai puțină presiune.
Dacă vrei să fii mai sănătos și mai fericit, aruncă o privire mai atentă asupra mediului tău de viață și schimbă designul casei tale pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Tratamentul plictiselii
Evitați somnul excesiv, supraalimentarea și alte lucruri lente și o voință slabă.
11- Nerespectarea deciziilor și întârzierea acțiunii duce la pierderea multor beneficii spirituale și materiale care pot duce la multe pierderi.

 1. Amintiți-vă să corectați deciziile de care aveți nevoie pentru a face evaluarea anterioară și acordați atenție faptului că sunteți gata să faceți lucruri importante pentru trecut.

13 – Fii atent la deciziile și activitățile clanului, să ai o maturitate bună, astfel încât să poți avea curajul să muncești din greu și să-ți consolidezi procesul de luare a deciziilor și punerea în aplicare.

 1. Nu uitați de exercițiile fizice obișnuite, care sunt foarte eficiente în consolidarea voinței.
 2. Luând decizii ușoare în sarcini simple, crește treptat respectul de sine și abilitarea și deschide calea către decizii dificile și complexe.

Tratamentul plictiselii
A doua cauză de oboseală este alimentația slabă
Obiceiurile alimentare proaste afectează starea noastră mentală

این را به اشتراک بگذارید!

به خواندن ادامه دهید

قبلیبعدی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *