30
سپتامبر

Perawatan Boredom – Ku ngaleungitkeun kabiasaan sareng béja pagawean

Perawatan boredom tina kabiasaan dahar anu goréng Diet, salian ti éta tiasa nyababkeun kaayaan sapertos seueul sareng nyeri beuteung ogé mangaruhan kaayaan mental urang, nyababkeun kaayaan sapertos sénsitip, swings, swings konsentrasi, kakurangan konsentrasi, serangan, amarah atanapi seueur deui Janten aktip. Upami anjeun kakurangan tina ayunan haté, daptar kadaharan anu anjeun tuang sadinten sadinten pikeun milari hubungan antara katuangan anu anjeun tuang sareng ayunan haté anjeun.

Perawatan pédah

  1. rencana Imah
    Upami anjeun hoyong janten langkung girang sareng bahagia, robih ngararancang bumi sabab lingkunganana dampak ageung dina wanda urang. Salaku conto, beureum tiasa ngajantenkeun jalma gampang ambek sareng gugup, sedengkeun konéng nyiptakeun kabagjaan sareng biru nyiptakeun katenangan. Panaliti ogé nunjukkeun yén ngagunakeun gambar santai, sapertos pamandangan anu éndah, bakal gaduh pangaruh anu positif kana haté urang sareng ngirangan setrés sareng huru-hara.

Perawatan pédah

  1. Ngaronjatkeun
    Kaseueuran urang impian ngeunaan pamutahiran, tapi kanyataanana aya anu urang pikirkeun éta henteu ngajangjikeun. Panaliti di University of Warwick mendakan yén nalika pagawé dipromosikeun, stres sareng stresna badé badé badé badé badé badé badé dikompromi.

Perawatan pédah

  1. Lampu Bedside
    Upami anjeun rutin nongton TV anjeun atanapi nalika maca dina sare anjeun, jaga kaluar épék dina saraf anjeun sareng wanda dinten énjing. Panaliti nunjukkeun yén cahaya wengi tiasa janten halangan pikeun produksi melatonin, hormon anu mangaruhan haté manusa. Melatonin ngan ukur terhasilkeun di gelap, janten cobi nganggo langsir kandel di bumi anjeun sareng mareuman sadaya lampu nalika anjeun bobo.

Perawatan pédah

  1. Kurangna nutrisi
    Aya seueur faktor anu tiasa ngakibatkeun déprési, tapi dina waktos anu sareng, diet tiasa ngadamel déprési langkung parah atanapi langkung parah. Kurangna vitamin D, vitamin B sareng asam lemak omega-3 tiasa ngakibatkeun déprési sareng huru-hara. Janten cobaan pikeun antarana nutrisi ieu dina diet anjeun.

Perawatan pédah

  1. Babaturan
    Entong ngémutan yén nyéépkeun waktos sareng réréncangan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngartos, tapi éta sadayana gumantung kana wanda. Numutkeun peneliti, émosi urang (positip atanapi négatip) anu nular sareng sering ditularkeun ti hiji jalma ka jalma tanpa terang éta. Narikna, sakapeung tanpa ningali babaturan, urang dipangaruhan ku haté. Salaku conto, hiji panunjukkeun nunjukkeun yén pangguna Facebook tiasa pangaruh pangguna dugi ka 3 dinten.

Perawatan pédah

  1. Saré bobo
    Seueur urang terang yén kurangna bobo nyababkeun kacapéan, tapi paneliti nyatakeun bobo mangrupikeun saré teuing. Jalma anu murag deui rawan depresi, sanaos upami sare. Janten cobian kanggo sare awal peuting sareng, tangtosna, bobo cukup.
  2. Pil kakandungan
    Panaliti nyatakeun awéwé anu ngagaduhan pil kontrol kalahiran dua kali kamungkinan ngembangkeun panyakit ginekologis. Pikeun sababaraha awéwé, pil ieu ogé nyababkeun kaayaan sapertos swings mood sareng kaleungitan libido.

Perawatan pédah

  1. Udud
    Urang sadayana terang yén ngaroko ningkatkeun résiko kanker, panyakit jantung sareng awal. Tapi éta pikaresepeun uninga yén ngaroko mangaruhan kaséhatan jiwa masarakat. Peneliti di Selandia Anyar mendakan yén perokok sareng kecanduan nikotin langkung depresi ti anu sanés.
  2. panonpoé
    Aya résiko tina karusuhan musiman dina dinten usum poék, tapi naha anjeun terang yén panonpoé ogé tiasa ngajadikeun jalma bosen sareng depresi? Sanaos gangguan afektif usum panas ngan ukur mangaruhan 1% jalma, komplikasi anu serius sapertos insomnia, leungitna napsu sareng déprési.

Perawatan pédah
Panyebab kacapean munggaran: déprési sareng setrés
Upami anjeun ngaraos haus sareng badé ngalakukeun kagiatan naon waé, anjeun bakal kuciwa sareng nikmati kagiatan anu kalinaan waktos, sareng anjeun tiasa bosen sareng kesel; dina seueur kasus, anjeun bakal kuciwa Kahariwang atanapi déprési mulang. Jalma anu ngalaman dua kaayaan ieu bosen pisan sareng enggal janten karasa saraf margi bangbarung toleran anu rendah. Cobi sareng cabut gejala depresi.
Setrés kaleuleuwihan sareng berkepanjangan ngamajukeun fokus sareng frustasi. Coba familiarize diri sareng téhnik manajemén setrés. Ngajalankeun, tapi henteu sampurna, sareng milarian pelari luhur, sakedik kirang antagonis sareng kamungkinan henteu tahan tekanan anu kirang.
Upami anjeun hoyong janten langkung séhat sareng bahagia, caketkeun kana lingkungan hirup anjeun sareng robih desain bumi anjeun pikeun ningkatkeun haté.

Perawatan pédah
Hindarkeun bobo anu kaleuleuwihan, overeating, sareng hal anu lembab sareng bakal lemah.
11- Gagal nyandak kaputusan sareng reureuh dina hasil nyababkeun kaleungitan seueur rohani sareng material anu tiasa nyababkeun seueur karugian.

  1. Émut pikeun ngabenerkeun kaputusan anjeun peryogi damel pangajen anjeun saencanna sareng perhatosan kanyataan yén anjeun parantos ngalakukeun hal-hal penting pikeun masa lalu.

13 – Ati-ati ngeunaan kaputusan sareng kagiatan klan, janten kasempurnaan anu saé supados anjeun tiasa gaduh wani pikeun kerja keras sareng nguatkeun kaputusan sareng palaksanaan kaputusan anjeun.

  1. Tong hilap latihan rutin, anu pohara efektif dina nguatkeun wasiat.
  2. Ku ngadamel kaputusan anu gampang dina tugas-tugas sederhana, éta laun ningkatkeun kapercayaan sareng pemberdayaan sareng pasang jalan kanggo kaputusan anu rumit sareng rumit.

Perawatan pédah
Panyabab kacapean kadua nyaéta gizi goréng
Kabiasaan dahar goréng mangaruhan kaayaan mental urang

Accessibility