Kedsomhedsbehandling – Ved at eliminere vaner og færdigbehandling

Kedsomhedsbehandling af dårlige spisevaner Dårlig diæt, ud over at være i stand til at forårsage tilstande som kvalme og mavesmerter, påvirker også vores mentale tilstand, hvilket forårsager tilstande som irritabilitet, humørsvingninger, manglende koncentration, aggression, vrede eller mere Bliv aktiv. Hvis du lider af humørsvingninger, skal du angive de fødevarer, du spiser hele dagen for at finde ud af forholdet mellem de fødevarer, du spiser, og dine humørsvingninger.

Kedsomhedsbehandling

 1. Husplan
  Hvis du vil være gladere og gladere, skal du ændre dit boligdesign, fordi miljøet har en enorm indflydelse på vores humør. F.eks. Kan rød gøre folk irritable og nervøse, mens gult skaber en glæde og blå skaber fred. Forskning viser også, at brug af afslappende billeder, såsom smuk natur, vil have en positiv effekt på vores humør og reducere stress og kaos.

Kedsomhedsbehandling

 1. Opgraderinger
  De fleste af os drømmer om opgraderinger, men virkeligheden er, at vi synes, det ikke er lovende. Forskere ved University of Warwick har fundet, at når en arbejdstager bliver forfremmet, kompromitteres hans eller hendes stress og stress, og hans eller hendes mentale helbred kompromitteres.

Kedsomhedsbehandling

 1. Sengelys
  Hvis du regelmæssigt ser dit tv eller mens du læser i din søvn, skal du passe på effekterne på dine nerver og humør den næste dag. Forskning viser, at nattelys kan være en barriere for produktionen af ​​melatonin, et hormon, der påvirker det humane humør. Melatonin produceres kun i mørke, så prøv at bruge tykke gardiner i dit hjem og sluk for alle lys, mens du sover.

Kedsomhedsbehandling

 1. Næringsmangel
  Der er mange faktorer, der kan føre til depression, men på samme tid kan kosten gøre depressionen værre eller værre. Mangel på D-vitamin, B-vitamin og omega-3 fedtsyrer kan føre til depression og kaos. Så prøv at inkludere disse næringsstoffer i din diæt.

Kedsomhedsbehandling

 1. Venner
  Tror ikke, at at tilbringe tid med venner er en fantastisk måde at blive god, men alt afhænger af deres humør. Ifølge forskere er vores følelser (positive eller negative) smitsomme og overføres ofte fra person til person uden at vide det. Interessant nok er vi til tider selv uden at se venner påvirket af deres humør. For eksempel viste en undersøgelse, at Facebook-brugere kan påvirke brugere i op til 3 dage.

Kedsomhedsbehandling

 1. Lav søvn
  Mange af os ved, at mangel på søvn forårsager træthed, men forskere siger, at søvn er lige så meget søvn. De, der er faldet tilbage, er tilbøjelige til depression, selvom de falder i søvn. Så prøv at få lidt søvn tidligt om natten, og få selvfølgelig nok søvn.
 2. Graviditetspiller
  Forskere siger, at kvinder med p-piller er dobbelt så sandsynlige for at udvikle gynækologiske sygdomme. For nogle kvinder forårsager disse piller også tilstande som humørsvingninger og tab af libido.

Kedsomhedsbehandling

 1. Rygning
  Vi ved alle, at rygning øger risikoen for kræft, hjertesygdomme og tidlig debut. Men det er interessant at vide, at rygning påvirker folks mentale sundhed. New Zealand-forskere finder ud af, at rygere og nikotinmisbrugere er mere deprimerede end andre.
 2. Solen
  Der er en risiko for sæsonbestemte affektive lidelser i de mørke vinterdage, men vidste du, at solen også kan gøre folk trætte og deprimerede? Selvom affektive forstyrrelser i sommer kun berører 1% af mennesker, er alvorlige komplikationer som søvnløshed, appetitløshed og depression almindelige.

Kedsomhedsbehandling
Den første årsag til træthed: depression og stress
Hvis du føler dig tørstig og vil udføre enhver aktivitet, vil du blive skuffet og nyde en aktivitet, der til tider er sjov, og du kan føle dig træt og ked af det; i mange tilfælde kan du blive skuffet over, at Angst eller depression vender tilbage. Mennesker, der oplever disse to tilstande, er meget trætte og bliver snart nervøse på grund af den lave tolerancetærskel. Genkende og slippe af med symptomerne på depression.
Overdreven og langvarig stress reducerer fokus og frustration. Prøv at gøre dig bekendt med stresshåndteringsteknikker. Løb i stedet for at være perfektionist og kigge efter høje løbere, er det lidt mindre antagonistisk og mindre tilbøjeligt til at modstå mindre pres.
Hvis du vil være sundere og lykkeligere, skal du se nærmere på dit livsmiljø og ændre designet til dit hjem for at forbedre dit humør.

Kedsomhedsbehandling
Undgå overdreven søvn, overspisning og andre svage ting og en svag vilje.
11 – Manglende beslutningstagning og forsinkelse i handlingen resulterer i tab af mange åndelige og materielle fordele, der kan resultere i mange tab.

 1. Husk at rette de beslutninger, du har brug for for at foretage din tidligere værdiansættelse, og vær opmærksom på det faktum, at du er klar til at gøre vigtige ting for fortiden.

13 – Vær forsigtig med klanens beslutninger og aktiviteter, vær god modenhed, så du kan have modet til at arbejde hårdt og styrke din beslutningsproces og implementering.

 1. Glem ikke regelmæssig træning, som er meget effektiv til at styrke viljen.
 2. Ved at tage lette beslutninger i enkle opgaver øger det gradvist selvtillid og myndighed og baner vejen for vanskelige og komplekse beslutninger.

Kedsomhedsbehandling
Den anden årsag til træthed er dårlig ernæring
Dårlige spisevaner påvirker vores mentale tilstand

این را به اشتراک بگذارید!

به خواندن ادامه دهید

قبلیبعدی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *