Verveeldheidsbehandeling – Deur gewoontes en afwerking uit te skakel

Verveeldheidsbehandeling van slegte eetgewoontes. Slegte dieet, benewens die feit dat dit toestande soos naarheid en buikpyn kan veroorsaak, kan dit ons geestelike toestand beïnvloed, en dit veroorsaak toestande soos prikkelbaarheid, gemoedskommelings, desentralisasie, aggressie, woede of meer. Word aktief. As u aan humeurwisseling ly, lys dan die voedsel wat u deur die dag eet om uit te vind wat die verband is tussen die kos wat u eet en u gemoedskommeling.

Verveling behandeling

 1. Huisplan
  As u gelukkiger en gelukkiger wil wees, verander u huisontwerp, want die omgewing het ‘n groot impak op ons bui. Rooi kan mense byvoorbeeld prikkelbaar en senuweeagtig maak, terwyl geel ‘n vreugde skep en blou vrede skep. Navorsing toon ook dat die gebruik van ontspannende beelde, soos ‘n pragtige natuurskoon, ‘n positiewe uitwerking op ons bui sal hê en stres en chaos sal verminder.

Verveling behandeling

 1. Opgraderings
  Die meeste van ons droom van opgraderings, maar die werklikheid is dat ons dink dit is nie belowend nie. Navorsers aan die Universiteit van Warwick het bevind dat wanneer ‘n werker bevorder word, sy of haar spanning en stres in die gedrang kom en sy of haar geestesgesondheid in die gedrang kom.

Verveling behandeling

 1. Bedligte
  As u gereeld op u TV kyk of u slaap, lees dan die volgende dag op u senuwees en bui. Navorsing toon dat naglig ‘n hindernis kan wees vir die produksie van melatonien, ‘n hormoon wat die humeur beïnvloed. Melatonien word slegs in die donker geproduseer, dus probeer om dik gordyne in u huis te gebruik en skakel alle ligte uit terwyl u slaap.

Verveling behandeling

 1. Voedingstekorte
  Daar is baie faktore wat tot depressie kan lei, maar terselfdertyd kan die dieet die depressie erger of erger maak. Gebrek aan vitamien D, vitamien B en omega-3-vetsure kan lei tot depressie en chaos. Probeer dus om hierdie voedingstowwe by u dieet in te sluit.

Verveling behandeling

 1. Vriende
  Moenie dink dat tyd deurbring met vriende ‘n goeie manier is om goed te word nie, maar dit hang alles af van hul bui. Volgens navorsers is ons emosies (positief of negatief) aansteeklik en word dit van persoon tot persoon oorgedra sonder om dit te weet. Interessant genoeg, selfs sonder om vriende te sien, word ons beïnvloed deur hul bui. Een studie het byvoorbeeld getoon dat Facebook-gebruikers gebruikers tot drie dae kan beïnvloed.

Verveling behandeling

 1. Lae slaap
  Baie van ons weet dat ‘n gebrek aan slaap moegheid veroorsaak, maar navorsers sê dat slaap net soveel slaap het. Diegene wat teruggeval het, is geneig tot depressie, selfs as hulle aan die slaap raak. Probeer dus vroeg snags bietjie slaap en kry natuurlik genoeg slaap.
 2. Swangerskap pille
  Navorsers sê dat vroue met geboortebeperkingspille twee keer so geneig is om ginekologiese siektes te ontwikkel. Vir sommige vroue veroorsaak hierdie pille ook toestande soos gemoedsveranderings en verlies aan libido.

Verveling behandeling

 1. Rook
  Ons weet almal dat rook die risiko van kanker, hartsiektes en vroeë aanvang verhoog. Maar dit is interessant om te weet dat rook mense se geestesgesondheid beïnvloed. Nieu-Seelandse navorsers vind dat rokers en nikotienverslaafdes meer depressief is as ander.
 2. Die son
  In die donker winterdae is daar ‘n risiko van affektiewe afwykings, maar het u geweet dat die son mense ook moeg en depressief kan maak? Alhoewel affektiewe afwykings by die somer slegs 1% van mense aantas, is ernstige komplikasies soos slapeloosheid, verlies van eetlus en depressie algemeen.

Verveling behandeling
Die eerste oorsaak van moegheid: depressie en spanning
As u dors is en enige aktiwiteite wil doen, sal u gefrustreerd raak en ‘n tydrowende aktiwiteit geniet, en u kan moeg en ontsteld voel; in baie gevalle kan u teleurgesteld wees dat Angs of depressie kom terug. Mense wat hierdie twee toestande ervaar, is baie moeg en raak vinnig senuweeagtig vanweë die lae toleransie drempel. Herken en raak ontslae van die simptome van depressie.
Oormatige en langdurige spanning verminder die fokus en frustrasie. Probeer om vertroud te raak met stresbestuurstegnieke. Om te hardloop in plaas van perfeksionis te wees en op soek te wees na hoë hardlopers, is ‘n bietjie minder antagonisties en minder geneig om minder druk te weerstaan.
As u gesonder en gelukkiger wil wees, kyk na u leefomgewing van naderby en verander die ontwerp van u huis om u bui te verhoog.

Verveling behandeling
Vermy oormatige slaap, ooreet en ander trae dinge en ‘n swak wil.
11 – As u nie besluite neem of die aksie vertraag nie, lei dit tot baie geestelike en materiële voordele wat tot baie verliese kan lei.

 1. Onthou om die besluite wat u nodig het om u vorige waardasie te neem, reg te stel en let daarop dat u bereid is om belangrike dinge vir die verlede te doen.

13 – Wees versigtig vir die besluite en aktiwiteite van die stam, wees van goeie volwassenheid, sodat u die moed kan hê om hard te werk en u besluitneming en implementering te versterk.

 1. Moenie gereelde oefening vergeet nie, wat baie effektief is om die wil te versterk.
 2. Deur maklike besluite in eenvoudige take te neem, verhoog dit die selfbeeld en bemagtiging geleidelik en baan dit die weg vir moeilike en ingewikkelde besluite.

Verveling behandeling
Die tweede oorsaak van moegheid is swak voeding
Slegte eetgewoontes beïnvloed ons geestelike toestand

این را به اشتراک بگذارید!

به خواندن ادامه دهید

قبلیبعدی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *