25
سپتامبر

Perawatan Gatal Kepala – Nambani Gatal Kepala ing Cara Beda

Ngobati Gula Minyak Kelapa Gatal Sawetara sendok teh minyak klapa

1 Panas sethitik minyak lan gunakake ing kulit kepala lan rambutmu kabeh.

2 Pijet kulit kepala sawetara menit supaya lenga diserep kanthi apik.

Nambah sawetara tetes vitamin E, uga mbantu ngobati kelembapan kulit kulit, garing lan rusak.

Suwene

Kaping pindho saben minggu kanggo rambut sampeyan.

Perawatan kanggo gatel ing sirah

  1. Cuka Apple
  • 1 nuduhake cuka apel apel
  • 4 kali banyu
    Pandhuan

Campur cuka apel apel nganggo banyu lan lebokake ing tangan sampeyan kanggo ngobong sirah kanthi cara sing ajaib.
Suwene

Rong minggu

Cuka Apple ngresiki kulit lan tumindak moisturizer. Asam malang, sing duwe sifat antibakteri lan antifungal, nglumpukake kabeh sel kulit mati sing nyebabake scaling lan gatel. Cuka Apple nyetel pH kulit kepala.

Perawatan kanggo gatel ing sirah

  1. Dandang manis
    Unsur
  • 2-3 sudu soda
  • Banyu
    Pandhuan

1 Cuci adonan nganggo banyu lan godhok.

2 Sijine tempel iki ing sisih ndhuwur lan tinggalake nganti 10 nganti 15 menit. Banjur wisuh.
Suwene

Baleni sawise sawetara dina.

Napa migunani?

Soda ora mung antibakteri, nanging uga agen antifungal. Numpes kuman sing mbebayani ing kulit kepala sing bisa nyebabake infeksi, gatal-gatal lan rambut gugur. Uga netralake asidane kulit lan menehake kulit.

Perawatan kanggo gatel ing sirah

  1. lenga zaitun
    Unsur
    Oranye Olive
    Pandhuan

1 Panas lenga lan sithik ing kulit lan rambut.

2 Aja kliwat sewengi. Esuke maneh, cuci rambut sacara rutin.
Suwene

Rong minggu.
Napa migunani?

Ana rong unsur utama ing lenga zaitun, ouocental lan oleuropine, sing duwe properti anti-inflamasi lan pelindung. Bahan kasebut ngilangi inflamasi kulit kepala lan nyuda gatal.

Perawatan kanggo gatel ing sirah

  1. Jus wangi
    Unsur
  • 2-3 tetes jus lemon seger
  • Bal katun
    Pandhuan kanggo omah iki ngobati sirah gatal

1 Nggunakake bal katun, lebokake jus lemon ing kulit kepala kabeh.

2 Ayo nganti 5-10 menit banjur copot.
Suwene

Aja mbaleni luwih saka kaping pindho minggu
Napa migunani?

Jus lemon minangka antimikrobial alami kanggo nilai asam lan nutrisi. Obat-obatan herbal iki uga duwe efek anti-inflamasi.
Ati-ati

Nggunakake pirang-pirang jus jeruk bisa madangi warna rambut.

Perawatan kanggo gatel ing sirah
Hazelnut apik
Unsur

  • 1 bagean minyak hazelnut sing menarik
  • 2 potongan banyu
    Pandhuan kanggo omah iki ngobati sirah gatal

1 Campur bahan sing dicampur lan selehake driji ing tangan sampeyan.

2 pijet sedina menit utawa luwih. Ngidini ngadeg nganti 10 menit banjur adus.
Suwene

Saben telu nganti patang dina

Watch video iki kanggo informasi luwih lengkap babagan perawatan pruritus.

Accessibility