24
سپتامبر

Behandeling van hoof jeuk – Behandel hoof jeuk op verskillende maniere

Oorinfeksiebehandeling is een van die algemeenste en algemene kindersiektes by oorinfeksie. Die algemeenste oorsaak dat kinders onder twee jaar na ‘n dokter verwys word, is middeloorinfeksie. Infeksie op medium termyn staan ​​bekend as otitis media. In 60% van die gevalle word middeloorinfeksie alleen behandel, maar as dit nie behandel word nie, kan dit onherstelbaar wees. Sommige kinders is geneig tot artrose, wat 6 keer minder as 6 maande oud kan word.

Oorinfeksie behandeling
Beskerm die middeloor teen aanvalle deur mikro-organismes
Uitgang vanaf die middeloorafskeiding

Balans van lugdruk in die middeloor en larinks

Die buis van die Eustachia is kort en dikwels kraakbeen. Die hoek is ongeveer 10 grade, terwyl dit by volwassenes 45 grade is, wat die middeloor meer beskerm.

Oorinfeksie behandeling
Nefritis en middeloorinfeksie
Outisme-media met swak prestasie is een van die faktore wat in ag geneem moet word. As die meganiese of funksionele aandag toegepas word, word die ingeslote lug in die middeloor deur die slymvlies opgeneem om die proses te voltooi, en dit veroorsaak ‘n negatiewe druk en die vloeistof in die middeloor is dieselfde as die ontsteking van die middeloor met infusie as teken van infeksie. is. Kan nie gesien word chroniese infeksie van mangels en adenoïede kan beïnvloed aangrensende strukture ontsteking wat lei tot basale of oop akoestiese kanaal obstruksie, wat lei tot hierdie toestand kan wees meganiese obstruksie of inmenging met klein plastiek en horing werk. Swak buisfunksie word dikwels indirek voortgebring deur die invoering van ‘n hol ventilasiebuis in die behandeling van die timpaniese membraan.

Oorinfeksie behandeling
Oorinfeksie is een van die algemeenste siektes in die kinderjare en kinderjare. Gehoorverlies wat veroorsaak word deur oorinfeksies kan spraakafwykings by kinders veroorsaak. Afhangend van die area van die oor wat betrokke is, kan die infeksie anders behandel word. Die oorinfeksie staan ​​bekend as die wetenskaplike naam otitis. Die geluid bereik die slak deur die buiteoor en middeloor. Enige hindernis vir stemoordrag kan gehoorverlies veroorsaak. Die volgende tabel bevat die soorte oorinfeksies, die simptome en oorsake daarvan en die behandeling daarvan:

Oorinfeksie behandeling
Middeloorinfeksie
Die oor as een van die belangrikste organe van die liggaam kan betrokke wees by patogene en besmetlike middels soos virusse en bakterieë. Een van die algemeenste kindersiektes is oorinfeksies, veral middeloorinfeksies. Die oor bestaan ​​uit 3 dele van die buiteoor, middeloor en binneoor. Middeloorontsteking word otitis media genoem. Otitis media kom gewoonlik voor op die ouderdom van 6 tot 24 maande. Sewentig persent van kinders onder die ouderdom van drie en tagtig persent van kinders onder vyf ervaar otitis media.

Otitis media of middeloorinfeksie kom meer gereeld voor by seuns.

Oorinfeksie behandeling
Faktore wat middeloorafwykings beïnvloed

Vet en vet

Strukturele onstabiliteit

Abi Beba Moda

Abi Beba Modi-familiekabel

By die werk wees

allergieë

Sop deuntjies

Jou wysies
Oorinfeksies of otitis media het verskillende soorte wat hieronder gelys word:

Hierdie dag se viering

Hierdie modusse

Hierdie hegstukke

Dit is eenvoudige modusse

Kleefmiddel

Hierdie algemene middels

Hierdie oulike plek

Oorinfeksie behandeling
Sinusitis en oorinfeksies
Die sinusse is die benige ruimtes van sommige bene, wat gewoonlik met lug gevul is en slymvliese bevat. Die sinusse kom in die meeste dele van die gesig voor, insluitend die wange, kakebeen en voorkop. Die simptome kan wissel afhangende van watter sinusse betrokke is. Die betrokkenheid van die boonste sinusse veroorsaak pyn in die boonste wenkbroue. Die betrokkenheid van die kaak sinusse veroorsaak pyn in hierdie gebiede.

Die sinusvormige sinus is een van die sinusse wat oorpyn en oorinfeksies kan veroorsaak as dit betrokke is. Ander simptome van hierdie sinusversteuring sluit in nekpyn, rugpyn of hoofpyn. Sigaretrook is een van die faktore wat terselfdertyd sinusitis en middeloorinfeksies by kinders kan veroorsaak. Sinusitis-behandeling is gewoonlik ‘n medikasie en die dokter sal medikasie voorskryf volgens die stadia van die siekte.

Oorinfeksie behandeling
Tonsils en oorinfeksies
Tonsils bestaan ​​uit sagte weefsels wat meestal aan die distale punt van die mond geleë is. Swelling en infeksie in hierdie omgewing kan koors, seer keel, moegheid, ensovoorts veroorsaak. Oorinfeksies is een van die algemeenste oorsake van die verwysing van kinders na ‘n dokter. Die ore van kinders is vatbaar vir infeksie as gevolg van die spesifieke anatomiese struktuur. Die derde tonsille is een van die vatbaarste infeksies by kinders, en die vergroting van die derde mangel kan oorinfeksies veroorsaak.

Die rol van die derde tonsille in immuniteit is baie belangrik en die ligging daarvan is agter die neus. Die derde mangel is naby die buis van Eustachië. Eustachiaanse buis is die koppelvlak tussen die mond en die middeloor. Enige obstruksie in die buis van die Eustachia kan middeloorinfeksie veroorsaak. In geval van swelling en infeksie van die mangels, word die buis van die Eustachia geblokkeer en dit veroorsaak infeksie in die middeloor. Een van die hoofoorsake van middeloorinfeksie is eintlik obstruksie in die buis van Eustachia deur tonsillitis. Geneesmiddelbehandelings is die primêre behandeling en in die geval van ‘n akute infeksie, kan ‘n operasie en ‘n tonsillektomie deur u dokter gedoen word.

Oorinfeksies kan tinnitus veroorsaak
Verskeie oorsake veroorsaak gons. Een van die oorsake van tinnitus is oorinfeksie. Oorinfeksies is die algemeenste oorsaak van die verwysing van kinders na ‘n dokter. Volwassenes kan ook oorinfeksies ontwikkel as gevolg van ‘n verskeidenheid oorsake, insluitend swem in besmette water, besmette omgewings, bakterieë en virusse. Gons is ‘n simptoom van ‘n siekte. Die teenwoordigheid van vloeistof in die middeloor word gevolg deur tinnitus benewens gehoorverlies. inflammasie

برچسب‌ها:

Accessibility