24
سپتامبر

Θεραπείες μολύνσεων αυτιών – Βασικές θεραπείες αυτιών

Η θεραπεία της λοίμωξης των αυτιών είναι μία από τις πιο συχνές και συχνές παιδικές παθήσεις της μόλυνσης των αυτιών. Η πιο συνηθισμένη αιτία των παιδιών που παραπέμπονται σε ιατρό ηλικίας κάτω των δύο ετών είναι η μόλυνση μεσαίου ωτός. Η μεσοπρόθεσμη λοίμωξη είναι γνωστή ως μέση ωτίτιδα. Σε 60% των περιπτώσεων, η λοίμωξη του μέσου ωτός αντιμετωπίζεται μόνη της, αλλά εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Μερικά παιδιά είναι επιρρεπή στην οστεοαρθρίτιδα, η οποία μπορεί να θεωρηθεί 6 φορές λιγότερο από την ηλικία των 6 μηνών.

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Προστατεύστε το μέσο αυτί από την προσβολή μικροοργανισμών
Έξοδος από την εκκένωση του μέσου ωτός

Ισορροπία πίεσης αέρα στο χώρο του μέσου ωτός και του λάρυγγα

Ο σωλήνας Ευσταχίας είναι σύντομος και συχνά χόνδρος. Η γωνία είναι περίπου 10 μοίρες, ενώ στους ενήλικες είναι 45 μοίρες, η οποία προστατεύει περισσότερο το μέσο αυτί.

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Νεφρίτιδα και λοίμωξη μεσαίου ωτός
Τα κακή απόδοση του μέσου αυτισμού είναι ένας από τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Όταν εφαρμόζεται σε μηχανική ή λειτουργική προσοχή, για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, κάθε παγιδευμένος αέρας στο μέσο αυτί απορροφάται μέσω της βλεννογόνου μεμβράνης και δημιουργεί αρνητική πίεση και το υγρό στο μέσο αυτί είναι το ίδιο με τη φλεγμονή του μέσου ωτός με έγχυση ένα σημάδι μόλυνσης. Είναι. Δεν μπορεί να παρατηρηθεί χρόνια μόλυνση των αμυγδαλών και αδενοειδών μπορεί να επηρεάσει τις γειτονικές δομές φλεγμονή που οδηγεί σε βασική ή ανοικτή απόφραξη ακουστικών καναλιών, η οποία οδηγεί σε αυτή την κατάσταση μπορεί να είναι μηχανική απόφραξη ή παρέμβαση με μικρές εργασίες πλαστικό και κέρατο. Η κακή λειτουργία του σωλήνα συχνά πολλαπλασιάζεται έμμεσα με την εισαγωγή ενός κοίλου σωλήνα εξαερισμού στην επεξεργασία της τυμπανικής μεμβράνης.

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Η λοίμωξη των αυτιών είναι μια από τις πιο συχνές ασθένειες στη βρεφική ηλικία και την παιδική ηλικία. Η απώλεια ακοής που προκαλείται από τις λοιμώξεις του αυτιού μπορεί να προκαλέσει διαταραχές του λόγου στα παιδιά. Ανάλογα με την περιοχή του αυτιού που εμπλέκεται, η λοίμωξη μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Η λοίμωξη του αυτιού είναι γνωστή ως ωτίτιδα επιστημονικής ονομασίας. Ο ήχος φτάνει στο σαλιγκάρι μέσα από το εξωτερικό αυτί και το μέσο αυτί. Οποιοδήποτε εμπόδιο στη μετάδοση φωνής μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τους τύπους λοιμώξεων του αυτιού, τα συμπτώματα και τις αιτίες και τη θεραπεία τους:

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Ίσιωμα στο μέσο αυτί
Το αυτί ως ένα από τα σημαντικά όργανα του σώματος μπορεί να εμπλέκεται σε παθογόνους παράγοντες και μολυσματικούς παράγοντες όπως ιοί και βακτηρίδια. Μία από τις πιο συχνές παιδικές παθήσεις είναι οι μολύνσεις των αυτιών, ειδικά οι μολύνσεις του μέσου ωτός. Το αυτί αποτελείται από 3 μέρη του εξωτερικού αυτιού, μέσου ωτός και εσωτερικού αυτιού. Η φλεγμονή του μέσου ωτός ονομάζεται μέση ωτίτιδα. Η μέση ωτίτιδα εμφανίζεται συνήθως σε ηλικία 6 έως 24 μηνών. Το εβδομήντα τοις εκατό των παιδιών κάτω από την ηλικία των τριών και ογδόντα τοις εκατό των παιδιών κάτω των πέντε μέση ωτίτιδα μέσων.

Η μέση ωτίτιδα ή η μέση ωτίτιδα είναι συχνότερα στα αγόρια.

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Παράγοντες που επηρεάζουν τις διαταραχές του μέσου ωτός

Λίπος και λίπος

Διαρθρωτική αστάθεια

Abi Beba Moda

Καλώδιο οικογένειας Abi Beba Modi

Να εργάζεστε

Αλλεργία

Σούπες τραγουδούν

Οι μελωδίες σας
Οι μολύνσεις των αυτιών ή η μέση ωτίτιδα έχουν διαφορετικούς τύπους, οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

Η γιορτή της ημέρας

Αυτές οι λειτουργίες

Αυτοί οι σύνδεσμοι

Πρόκειται για απλούς τρόπους

Συγκολλητική κόλλα

Αυτά τα κοινά διορθωτικά μέτρα

Αυτό το γραφικό μέρος

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Sinusitis και λοιμώξεις του αυτιού
Οι κόλποι είναι οι οσφυϊκοί χώροι μερικών οστών, οι οποίοι είναι συνήθως γεμάτοι με αέρα και περιέχουν βλεννογόνο. Τα κόλπα είναι παρόντα στα περισσότερα μέρη του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των μάγουλων, της γνάθου και του μέσου. Τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τα κόπρανα που εμπλέκονται. Η εμπλοκή των άνω μετωπιαίων κόλπων προκαλεί πόνο στα άνω φρύδια. Η συμμετοχή των ιγμορείων προκαλεί πόνο σε αυτές τις περιοχές.

Ο ημιτονοειδής κόλπος είναι ένας από τους κόλπους που μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις αυτιών και αυτιών, εάν εμπλέκονται. Άλλα συμπτώματα αυτής της φλεβοκομβικής διαταραχής περιλαμβάνουν πόνο στον αυχένα, πόνο στην πλάτη ή πονοκεφάλους. Ο καπνός του τσιγάρου είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ταυτόχρονα την ιγμορίτιδα και τις λοιμώξεις του μέσου ωτός στα παιδιά. Η θεραπεία της ιγμορίτιδας είναι συνήθως ένα φάρμακο και ο γιατρός θα συνταγογραφήσει φάρμακα ανάλογα με τα στάδια της νόσου.

Πρόληψη της λοίμωξης των αυτιών
Αμυγδαλές και λοιμώξεις του αυτιού
Οι αμυγδαλές αποτελούνται από μαλακούς ιστούς που βρίσκονται συνήθως στο απομακρυσμένο άκρο του στόματος. Οίδημα και λοίμωξη σε αυτήν την περιοχή μπορεί να προκαλέσει πυρετό, πονόλαιμο, κόπωση και ούτω καθεξής. Οι μολύνσεις των αυτιών είναι μία από τις πιο κοινές αιτίες παραπομπής παιδιών σε γιατρό. Τα αυτιά των παιδιών είναι ευαίσθητα σε λοίμωξη λόγω της συγκεκριμένης ανατομικής δομής. Μια από τις πιο ευαίσθητες αμυγδαλές της μόλυνσης στα παιδιά είναι η τρίτη αμυγδαλής. Η διεύρυνση της τρίτης αμυγδαλιάς μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις στα αυτιά.

Ο ρόλος του τρίτου αμυγδαλωτού στην ασυλία είναι πολύ σημαντικός και η θέση του βρίσκεται πίσω από τη μύτη. Η τρίτη αμυγδαλής είναι κοντά στον ευσταχιανό σωλήνα. Ευσταχιανός σωλήνας είναι η διεπαφή μεταξύ του στόματος και του μέσου ωτός. Οποιαδήποτε απόφραξη στους σωλήνες της Ευσταχίας μπορεί να προκαλέσει λοίμωξη στο μέσο αυτί. Σε περίπτωση διόγκωσης και μόλυνσης των αμυγδαλών, ο Eustachian σωλήνας εμποδίζεται και αυτό προκαλεί λοίμωξη στο μέσο αυτί. Μία από τις κύριες αιτίες της μόλυνσης του μέσου ωτός είναι στην πραγματικότητα η απόφραξη της αυστραλιανής σωλήνας από την αμυγδαλίτιδα. Οι θεραπείες φαρμάκων είναι η πρωταρχική θεραπεία και σε περίπτωση οξείας λοίμωξης, η χειρουργική επέμβαση και η αμυγδαλεκτομή μπορούν να εκτελεστούν από το γιατρό σας.

Οι μολύνσεις στα αυτιά μπορεί να προκαλέσουν εμβοές
Διάφορες αιτίες προκαλούν buzz. Μία από τις αιτίες της εμβοής είναι η μόλυνση του αυτιού. Οι μολύνσεις των αυτιών είναι η συνηθέστερη αιτία παραπομπής παιδιών σε γιατρό. Οι ενήλικες μπορούν επίσης να αναπτύξουν λοιμώξεις του αυτιού λόγω ποικίλων αιτιών, όπως κολύμβηση σε μολυσμένο νερό, μολυσμένα περιβάλλοντα, βακτήρια και ιούς. Το Buzz είναι ένα σύμπτωμα μιας νόσου. Η παρουσία υγρού στο μέσο αυτί ακολουθείται από εμβοές εκτός από την απώλεια ακοής. Φλεγμονή

برچسب‌ها:

Accessibility