22
سپتامبر

Korvainfektioiden hoito – Korvaharjoittelu korvan hoidossa

Korvainfektioiden hoito on yksi yleisimmistä ja yleisimmistä korvainfektioiden lasten sairauksista. Yleisin syy lasten ohjaamiseen lääkäriin alle kahden vuoden ikäisenä on välikorvan infektio. Keskipitkän aikavälin infektio tunnetaan tulehduksesta. 60%: lla tapauksista keskikorvainfektio hoidetaan yksinään, mutta jos se jätetään hoitamatta, se voi olla korjaamaton. Jotkut lapset ovat alttiita nivelrikkoon, jota voidaan pitää 6 kertaa alle 6 kuukauden ikäisenä.

Korvainfektioiden hoito
Suojaa keskikorva mikro-organismien hyökkäyksiltä
Poistu keski korvakorvauksesta

Ilmanpaineen tasapaino keskikorvan ja kurkunpään tilassa

Eustachian putki on lyhyt ja usein rusto. Kulma on noin 10 astetta, kun taas aikuisilla se on 45 astetta, mikä suojaa keskikorvaa enemmän.

Korvainfektioiden hoito
Nefriitti ja välikorvan infektio
Huono suorituskyvyn autismimedia on yksi tekijöistä, jotka tulisi ottaa huomioon. Kun prosessia suoritetaan mekaaniseen tai toiminnalliseen huomiointiin, tämän prosessin loppuun saattamiseksi imeytyy kaikki välikorvan sulkeutuneet ilmat limakalvon läpi ja aiheuttavat negatiivisen paineen ja keskikorvaan nesteen on sama kuin keskikorvan tulehdus infuusiolla merkki tartunnasta. on. Ei voida nähdä krooninen risat risat, ja adenoidit voivat vaikuttaa vierekkäisten rakenteiden tulehduksiin, jotka johtavat pohjan tukkeutumiseen tai avoimeen akustiseen kanavaan, mikä johtaa tähän tilaan, mikä voi olla mekaaninen tukkeutuminen tai pienten muovien ja työstorin häiritseminen. Huonoa putken toimintaa edistetään usein epäsuorasti lisäämällä ontto tuuletusputki tympanisen kalvon käsittelyyn.

Korvainfektioiden hoito
Korvainfektio on yksi yleisimmistä sairauksista lapsenkengissä ja lapsuudessa. Korvainfektioiden aiheuttama kuulovaurio voi aiheuttaa puhehäiriöitä lapsilla. Infektiota voidaan hoitaa eri tavalla korvan pinta-alasta riippuen. Korvainfektio tunnetaan tieteellisenä nimellä otitis. Ääni saavuttaa etanan ulkokorvan ja keskikorvan kautta. Mikä tahansa äänensiirron este voi aiheuttaa kuulon menetyksen. Seuraavassa taulukossa esitetään korvainfektioiden tyypit, niiden oireet ja syyt sekä hoito:

Korvainfektioiden hoito
Välikorvan tulehdus
Korva yhtenä tärkeänä kehon elimenä voi olla mukana patogeeneissä ja tartunta-aineissa, kuten viruksissa ja bakteereissa. Yksi yleisimmistä lasten sairauksista on korvainfektiot, etenkin keski Korvainfektiot. Korva koostuu 3 osasta ulkokorvaa, keskikorvaa ja sisäkorvaa. Välikorvan tulehduksia kutsutaan keskitulehdukseksi. Korvatulehduksia esiintyy yleensä 6–24 kuukauden iässä. Seitsemänkymmentä prosenttia alle kolmen vuoden ikäisistä lapsista ja kahdeksankymmentä prosenttia alle viiden vuoden lapsista kokee tulehduksentulehduksen.

Korvatulehdus tai keski korvakorvatulehdus on yleisempää pojilla.

Korvainfektioiden hoito
Välikorvan häiriöt

Rasva ja rasva

Rakenteellinen epävakaus

Abi Beba Moda

Abi Beba Modi -perheen kaapeli

Työssä

allergiat

Keitto virittyy

Sinun kappaleesi
Korvainfektioilla tai tulehduksentulehduksella on erityyppisiä tyyppejä, jotka luetellaan alla:

Tämän päivän juhla

Nämä tilat

Nämä kiinnikkeet

Nämä ovat yksinkertaisia ​​tiloja

Liima Liima

Nämä yleiset korjaustoimenpiteet

Tämä viehättävä paikka

Korvainfektioiden hoito
Sinuiitti ja korvan tulehdukset
Sinuseset ovat joidenkin luiden luullisia tiloja, jotka yleensä täytetään ilmalla ja sisältävät limakalvoja. Sinussit ovat läsnä suurimmassa osassa kasvoja, posket, leuka ja otsa. Oireet voivat vaihdella riippuen sinusista. Yläosat edessä olevasta sinus aiheuttavat kipua ylemmissä kulmakarvoissa. Leuan sinuksen osallistuminen aiheuttaa kipua näillä alueilla.

Sinimuotoinen sinus on yksi sinus, joka voi aiheuttaa korva- ja korvainfektioita, jos ne ovat mukana. Tämän sinus-häiriön muita oireita ovat niskakipu, selkäkipu tai päänsärky. Tupakansavu on yksi niistä tekijöistä, jotka voivat aiheuttaa lasten sinuiittia ja keskiorvan tulehduksia samanaikaisesti lapsilla. Sinuiittihoito on yleensä lääkitys, ja lääkäri määrää lääkitystä taudin vaiheiden mukaan.

Korvainfektioiden hoito
Runsas- ja korvatulehdukset
Runsasruoat koostuvat pehmeistä kudoksista, jotka sijaitsevat yleisimmin suun distaalipäässä. Turvotus ja infektiot tällä alueella voivat aiheuttaa kuumetta, kurkkukipua, väsymystä ja niin edelleen. Korvainfektiot ovat yksi yleisimmistä syistä lasten lähettämiseen lääkärille. Lasten korvat ovat alttiita infektioille spesifisen anatomisen rakenteen vuoksi. Yksi lasten infektioiden herkeimmistä risoista on kolmas tonsilla. Kolmannen mandolin laajeneminen voi aiheuttaa korvan tulehduksia.

Kolmannen nielurin rooli immuniteetissa on erittäin tärkeä ja sen sijainti on nenän takana. Kolmas tonsilla on lähellä Eustachian putkea. Eustachian putki on rajapinta suun ja keskikorvan välillä. Mikä tahansa tukos eustachian putkissa voi aiheuttaa keski Korvainfektio. Turvojen ja risat infektioiden tapauksessa Eustachian putki tukkeutuu ja tämä aiheuttaa tartunnan keski korvaan. Yksi tärkeimmistä keski korvakorvainfektioista on tosiasiassa eustachian putkien tukkeutuminen. Ensisijainen hoito on lääkehoito, ja akuutin infektion sattuessa lääkäri voi suorittaa leikkauksen ja tonsillektomian.

Korvainfektiot voivat aiheuttaa tinnitusta
Eri syyt aiheuttavat sirinä. Yksi tinnituksen syistä on korvainfektio. Korvainfektiot ovat yleisin syy lasten lähettämiseen lääkärille. Aikuiset voivat myös kehittää korvainfektioita monista syistä, mukaan lukien uiminen saastuneessa vedessä, saastuneessa ympäristössä, bakteerit ja virukset. Buzz on oire taudista. Nesteen läsnäoloa keskikorvassa seuraa tinnitus kuulon heikkenemisen lisäksi. tulehdus

برچسب‌ها:

Accessibility