18
سپتامبر

Zonnebrandverbranding – Tips voor het behandelen van zonnebrand

Verbranding door zonnebrand Helaas is zonnebrand de enige manier om ernstige blootstelling aan zonlicht te voorkomen, maar er is een oplossing voor zonnebrand en wonden. Hieronder presenteren we methoden die gemakkelijk toepasbaar zijn en ervoor zorgen dat zonnebrand op natuurlijke wijze en thuis optreedt.

Behandeling tegen zonnebrand
1 Kies de juiste manier om te douchen
Na een lange dag in de zon te hebben doorgebracht, komt iedereen zo snel mogelijk naar de badkamer. Maar vergeet niet dat zeep droogt en de huid irriteert voordat je naar de badkamer gaat. Weken zonder koud zeepwater is een veel betere optie.

Dermatoloog Fredrick Hoberman beveelt een combinatie van water en gezoete drankjes aan om ontstekingen en jeuk te verminderen. Het werkt beter bij het drogen op de huid, dus het is beter om het op je huid te drogen in plaats van het met een handdoek te drogen.

Appelsap en witte azijn zijn andere chemicaliën om zonnebrand te behandelen. Dermatologen geloven dat een combinatie van koud water met een kopje azijn zeer gunstig is voor wondgenezing. Na overleg met uw arts kunt u genezende medicijnen in de badkamer nemen en lange tijd pijnverlichting nemen. Vergeet niet om de huid te drogen na het aanbrengen van een zalf, oplosmiddel, enz. Omdat het de huid niet irriteert.

Als je zeep nodig hebt om je huid te wassen, gebruik dan zachte zeep zoals babyzeep. De effecten van zeep op de huid veroorzaken een droge huid.

Behandeling tegen zonnebrand
2 Gebruik een vochtinbrengende crème
Gebruik na het wassen en legen van je lichaam hydraterende lotions en oliën. Anders wordt uw huid droog en geïrriteerd. Denk aan het hydraterende conserveermiddel in de koelkast, zodat toner nuttiger wordt bij het gebruik ervan.

Behandeling tegen zonnebrand
3 Behandel zonnebrand met bevroren groene erwten

De zon brandt pijn God geeft je niet, maar als je hem krijgt, ben je gewoon op zoek naar iets interessants om je pijn te verlichten. Om dit te doen, kun je een ijs op een glas helpen en het op een zonnige plek plaatsen. Dit zorgt ervoor dat een deel van de warmte wordt geabsorbeerd, de slagaders samentrekken en de hoeveelheid ontsteking wordt verminderd. Als er geen ijs beschikbaar is, ga dan naar de vriezer en gebruik kokend voedsel zoals bevroren voedsel of iets anders dat je in de vriezer vindt. Houd er rekening mee dat deze pakketten niet rechtstreeks in de stofzone vallen zonder stof.

Behandeling tegen zonnebrand
4 Sap met sappig fruit
Mis de voordelen van drinkwater niet. Je moet veel water drinken om de effecten van zonnebrand op de droge huid te compenseren. Misschien let je niet op de hoeveelheid water in het fruit, zoals de meeste mensen. Deze vruchten bevatten een aanzienlijke hoeveelheid water, dus ze zijn zeer nuttig bij de behandeling van een droge huid. Een plak watermeloen bevat meer dan een kopje water. Fruit zoals meloen en meloen helpen je ook. Elk van deze vruchten zit vol met water. Vergeet niet de verborgen kracht van het fruit om zonnebrand te behandelen.

Behandeling tegen zonnebrand
5 Gebruik gecomprimeerd ijs
Het gebruik van ijs is een veelgebruikte methode die de meeste mensen kennen.

Doe ijs en water in een bak. Doe er een doek op en breng het vervolgens op je huid aan om ontstekingen en pijn te verminderen. Herhaal dit meerdere keren per dag gedurende 10 tot 15 minuten. Als jeuk en pijn hebt, raadpleeg dan een arts en neem indien nodig medicatie.

Behandeling tegen zonnebrand
6 Behandeling tegen veroudering met geneesmiddelen op recept
Soms wordt gezegd dat de behandelingen de pijn niet genezen, dus u moet het medicijn overnemen. Ga naar de apotheek en vraag uw apotheek of de medicatie het beste is om uw pijn te verlichten. Voorbeelden van geneesmiddelen op recept en genezers zijn hieronder opgesomd

Hydrocortison: 1% hydrocortison kan huidontsteking genezen.

Aloë Vera Gel: Aloë Vera heeft een geweldig therapeutisch effect. Alcoholvrije gel, kleur en parfum helpen ook om zonnebrand te behandelen. Als het aloë vera-blad ook op de voorgrond staat, kunt u de inhoud eenvoudig met een lepel verwijderen en op het jeuk- en krasgebied plaatsen.

Zie deze link voor meer informatie over zonnebrandbehandeling.

برچسب‌ها:

Accessibility