17
سپتامبر

Cremades solars: consells sobre com tractar cremades solars

Cremades solars Cremades Malauradament, per prevenir cremades solars, l’única manera d’evitar l’exposició greu a la llum solar és, però hi ha una solució per curar les cremades i les ferides. A continuació, presentem mètodes que són fàcilment aplicables i permeten que les cremades solars es produeixin de forma natural i a casa.

Tractament per cremades solars
1 Trieu la forma adequada de dutxar-vos
Després de passar un llarg dia al sol, tothom arriba al bany tan aviat com sigui possible. Però abans d’anar al bany, recordeu que el sabó s’asseca i irrita la pell. Fer un remull sense aigua amb sabó freda és una opció molt millor.

El dermatòleg Fredrick Hoberman recomana combinar aigua i begudes edulcorades per reduir la inflamació i la picor. Funciona millor amb l’assecat a la pell, així que és millor assecar-lo a la pell en lloc d’assecar-lo amb una tovallola.

El suc de poma i el vinagre blanc són altres productes químics per tractar les cremades solars. Els dermatòlegs creuen que una combinació d’aigua freda amb una tassa de vinagre és molt beneficiosa per a la curació de ferides. Després de consultar el metge, podeu prendre medicaments curatius al bany i prendre alleujament del dolor una bona estona. No oblideu assecar la pell després d’aplicar cap pomada, dissolvent, etc., ja que no irrita la pell.

Si necessiteu sabó per rentar-vos la pell, utilitzeu sabons suaus com el sabó per a nadons. Els efectes del sabó que queda a la pell provoquen una pell seca.

Tractament per cremades solars
2 Utilitzeu una crema hidratant
Després de rentar i buidar el cos, utilitzeu locions hidratants i olis. En cas contrari, la pell quedarà seca i irritada. Recordeu el conservant hidratant a la nevera perquè el tòner sigui més útil quan l’utilitzeu.

Tractament per cremades solars
3 Tracteu les cremades solars amb pèsols congelats

El sol crema el dolor que Déu no et dóna, però quan el tens, només busques alguna cosa interessant per alleujar el dolor. Per fer-ho, podeu ajudar un gel a un got i col·locar-lo en una zona assolellada. Això fa que s’absorbi una mica de la calor, que es contreguin les artèries i es redueixi la quantitat d’inflamació. Si no hi ha gel, aneu al congelador i utilitzeu aliments bullents com el menjar congelat o qualsevol altra cosa que trobeu al congelador. Tingueu en compte que aquests paquets no cauen directament a la zona de pols sense teixits.

Tractament per cremades solars
4 Suc amb fruites sucoses
No us perdeu els avantatges de l’aigua potable. Haureu de beure molta aigua per compensar els efectes de les cremades solars a la pell seca. Potser no presteu atenció a la quantitat d’aigua en la fruita, com la majoria de la gent. Aquests fruits contenen una quantitat considerable d’aigua, per la qual cosa són molt útils en el tractament de la pell seca. Una llesca de síndria conté més d’una tassa d’aigua. Fruites com el cantaloupe i el meló també us ajudaran. Cadascuna d’aquestes fruites està plena d’aigua. No oblideu el poder ocult dels fruits per tractar cremades solars.

Tractament per cremades solars

  1. Utilitzeu gel comprimit
    L’ús de gelats és un mètode habitual que coneix la majoria de la gent.

Poseu gel i aigua en un recipient. Poseu-hi un drap i apliqueu-lo a la pell per reduir la inflamació i el dolor. Repetiu-ho diverses vegades al dia durant 10 a 15 minuts. Si teniu picor i dolor, consulteu un metge i prengueu medicaments si cal.

Tractament per cremades solars
6 Tractament antienvelliment amb medicaments amb recepta mèdica
De vegades, es diu que els tractaments no curen el dolor, per la qual cosa hauria de prendre el medicament contra-medicament. Aneu a la farmàcia i pregunteu a la vostra farmàcia si la medicació és millor per alleujar el dolor. A continuació es mostren exemples de medicaments amb recepta i curanderos

Hidrocortisona: 1% d’hidrocortisona pot curar la inflamació de la pell.

Gel d’Aloe Vera: L’àloe Vera té un gran efecte terapèutic. El gel, el color i el perfum sense alcohol també ajuden a tractar cremades solars. Si la fulla d’àloe vera també és a l’avantguarda, simplement podeu treure el contingut amb una cullera i col·locar-lo a la zona de picor i ratllat.

Per obtenir més informació sobre el tractament de cremades solars, consulteu aquest enllaç.

برچسب‌ها:

Accessibility