16
سپتامبر

Solskoldningsforbrænding – Tips til, hvordan man behandler solskoldning

Solen brænder smerter, som Gud ikke giver dig, men når du får den, leder du bare efter noget interessant for at lindre din smerte. For at gøre dette kan du hjælpe en is i et glas og placere den i et solrigt område. Dette får noget af varmen til at blive absorberet, arterierne sammentrækkes og mængden af ​​inflammation reduceres. Hvis der ikke er is, skal du gå til fryseren og bruge kogende fødevarer som frosset mad eller noget andet, du finder i fryseren. Bare husk, at disse pakker ikke falder direkte i støvzonen uden stof.

Behandling mod solskoldning
4 juice ved hjælp af saftige frugter
Gå ikke glip af fordelene ved at drikke vand. Du skal drikke meget vand for at udligne virkningen af ​​solskoldning på tør hud. Måske er du ikke opmærksom på mængden af ​​vand i frugten som de fleste mennesker. Disse frugter indeholder en betydelig mængde vand, så de er meget nyttige til behandling af tør hud. Én skive vandmelon indeholder mere end en kop vand. Frugt som cantaloupe og melon hjælper dig også. Hver af disse frugter er fyldt med vand. Glem ikke den frugts skjulte magt til at behandle solskoldning.

Behandling mod solskoldning
5 Brug komprimeret is
Brug af is er en almindelig metode, som de fleste mennesker er bekendt med.

Læg is og vand i en beholder. Læg en klud på den, og anvend den derefter på din hud for at reducere betændelse og smerter. Gentag dette flere gange om dagen i 10 til 15 minutter. Hvis du har kløe og smerter, skal du kontakte en læge og tage medicin om nødvendigt.

Behandling mod solskoldning
6 Anti-aging behandling med receptpligtige lægemidler
Nogle gange siges det, at behandlingerne ikke helbreder smerten, så du bør overtage skranke-medicinen. Gå til apoteket og spørg dit apotek, hvis stoffet er bedre til at lindre din smerte. Eksempler på receptpligtig medicin og healere er anført nedenfor

Hydrokortison: 1% hydrocortison kan kurere hudinflammation.

Aloe Vera Gel: Aloe Vera har en stor terapeutisk effekt. Alkoholfri gel, farve og parfume hjælper også med at behandle solskoldning. Hvis aloe vera-bladet også er i forkant, kan du blot fjerne indholdet med en ske og placere det på kløe- og ridseområdet.

For mere information om solskoldningsbehandling, se dette link.

Accessibility