یکی دیگر از مزایای منحصر به فرد برگ چغندر اثر آن بر سلول های بتای پانکراس است. سلولهای بتا در پانکراس مسئول تولید انسولین، هورمونی هستند که قند خون را کنترل می کنند. اعتقاد بر این است که برگ چغندر ممکن است به سلولهای بتای پانکراس کمک کند تا بتواند بازسازی شود و بنابراین برای کنترل تولید انسولین موثرتر کمک می کند.
علاوه بر توانایی های مخصوص گیاهان دارویی، برگ چغندر دارای مقدار بسیار خوبی از فیبر رژیمی است که تقریبا ۴ گرم در هر فنجان برگ چغندر پخته شده وجود دارد. فیبر کمک می کند تا قند در جریان خون پس از غذا، کاهش یابد.
برگ چغندر یک تنظیم کننده قند خون قوی است. برگ چغندر یکی از بهترین سبزیجات برای افراد مبتلا به دیابت یا سندرم متابولیک و مقاومت به انسولین است. برخی از فلاونوئیدهای موجود در برگ چغندر با مهار فعالیت آنزیمی با نام آلفا گلوکوزیداز که کربوهیدرات را به قندهای ساده تجزیه می کند، باعث می شود که سطح قند خون پایدار تر شود. این باعث می شود که برگ چغندر یک سبزی ضد هپوگلیسمی و یکی از بهترین غذاها را برای رژیم تثبیت کننده قند خون باشد.
برچسبها:برای جلوگیری از دیابت چه کنیم, جلوگیری از دیابت 2, جلوگیری از دیابت ارثی, جلوگیری از دیابت بارداری, جلوگیری از دیابت حاملگی, جلوگیری از دیابت در حاملگی, جلوگیری از دیابت در دوران بارداری, جلوگیری از دیابت دوران بارداری, جلوگیری از دیابت ژنتیک, جلوگیری از دیابت کودک, جلوگیری از دیابت کودکان, جلوگیری از دیابت نوع 2, راههای جلوگیری از دیابت, راههای جلوگیری از دیابت بارداری, روش جلوگیری از دیابت, نقاشی جلوگیری از دیابت