كسی كه با علائم مسمومیت به مركز درمانی برای گرفتن متادون مراجعه می كند، نمی باید دوز معمول وی داده شود از دادن دوز منزل نیز باید خودداری كرد و در مواردی با مشورت و بازبینی پزشك می توان دوز بیمار را كم كرد.
اگر مشكوك به بیش مصرفی شدید، فرد را به پهلو بخوابانید و با اورژانس تماس بگیرید.
كاركنان اورژانس می باید از ماده مصرف شده بیماری مطلع باشند تا پادزهر مناسب بكار ببرند، بیمار را وادار به استفراغ نكنید (در مواردی كه كمتر از 5 دقیقه از مصرف دارو گذشته باشد، می توان از طریق تحریك به استفراغ به بیمار كمك كرد. در غیر این صورت واداركردن به استفراغ ممنوع است) در برخی از موارد دیده شده كه فرد را وادار می كند تا زیر دوش آب سرد برود، كه این كار نه تنها كمك نمی كند بلكه ممكن است دمای بدن فرد را پایین آورده و وضعیت عمومی فرد را وخیم تر كند.
در صورتی كه فرد فاقد علائم حیاتی باشد، می توان عملیات ابتدایی احیاء (مانند تنفس دهان به دهان یا بینی و ماساژ قلبی) نیز انجام گردد. درمان دارویی مسمومیت و بیش مصرفی با مواد اوپیوئیدی و متادون، آمپول نالوكسان است، لازم است بیمار دچار بیش مصرفی، حداقل 24 ساعت تحت نظر و مراقبت باشد.
برچسبها:داروی مسمومیت متادون, درمان خانگی مسمومیت متادون, دوز مسمومیت متادون, رفع مسمومیت متادون, علایم مسمومیت متادون, مسمومیت با متادون ppt, مسمومیت با متادون چگونه است, مسمومیت با متادون در بزرگسالان, مسمومیت با متادون در کودکان, مسمومیت باشربت متادون, مسمومیت باقرص متادون, مسمومیت دارویی متادون, مسمومیت شربت متادون, مسمومیت متادون, مسمومیت متادون در کودکان, مسمومیت ناشی از متادون