درمان مسمومیت حاملگی بستگی به شدت آن، مدت زمان بارداری و وضعیت فرزند شما دارد. شما احتمالاً برای ارزیابی اولیه و شاید تا انتهای باداری در بیمارستان بستری خواهید شد. برای تشخیص اینکه شرایط شما چقدر جدی است پزشک فشار خون را کنترل میکند، آزمایش ادرار انجام میدهد و چند آزمایش خون تجویز میکند. همچنین میتوان برای بررسی رشد فرزند سونوگرافی انجام داد و احتمالاً آزمایش بیوفیزیکال پروفایل (BPP) و تست بدون استرس برای مشاهده وضعیت نوزاد توصیه میشود.
اگر دچار مسمومیت حاملگی هستید و در هفته ۳۷ام بارداری یا بعد از آن قرار دارید، به احتمال زیاد القای زایمان برایتان انجام خواهد شد به خصوص اگر دهانهی رحم شروع به نازک و گشاد شدن کرده باشد. (اگر نشانههایی وجود داشته باشند که نشان بدهند شما و فرزندتان تحمل زایمان طبیعی را نخواهید داشت، عمل سزارین انجام میشود.)
اگر در هفته 37ام بارداری نباشید، وضعیتتان با ثبات به نظر برسد و فرزندتان در وضعیت خوبی قرار داشته باشد، احتمالاً نیازی به زایمان فوری ندارید. ممکن است در بیمارستان بمانید تا تحت نظارت قرار بگیرید. یا ممکن است به خانه فرستاده شوید که در آن صورت باید فشار خون خود را کنترل کنید.
اغلب پزشکان توصیه به محدود کردن فعالیتها میکنند زیرا وقتی در حال استراحت هستید به طور کلی فشار خون کمتر خواهد بود. اما استراحت مطلق که در آن برای مدت طولانی محدود به استراحت در تخت هستید خطر لخته شدن خون را افزایش داده، بنابراین توصیه نمیشود. هنگام استراحت نیازی به پیروی از هیچ رژیم غذایی خاصی نمیباشد و محدود کردن مصرف نمک نیز ضروری نخواهد بود. اما فراموش نکنید که به خود سخت نگیرید. اگر به طور کلی مسئول خرید و پخت و پز در خانه خود هستید، برای چند هفتهی بعد از همسر یا خانواده و دوستان خود کمک بگیرید.
چه در خانه و چه در بیمارستان باشید، شما و فرزندتان تا انتهای بارداری تحت نظارت قرار میگیرد. اگر در خانه باشید، بدین معنی است که جهت کنترل مداوم فشار خون و آزمایشهای ادرار (و احتمالاً آزمایشهای خون) و نیز سونوگرافی دورهای و آزمایشهای بدون استرس باید به پزشک خود مراجعه کنید. پزشک نیز ممکن است از شما بخواهد تعداد دفعات حرکت فرزند خود را در طول یک دورهی خاص زمانی بشمارید (دفعات لگد زدن جنین).
اگر در هر زمان علائم شما نشان دهند که وضعیتتان در حال بدتر شدن است یا فرزندتان در حال رشد نیست نیاز به بستری شدن در بیمارستان و احتمالاً زایمان خواهید داشت. شدیدتر شدن مسمومیت حاملگی در هنگام زایمان امری غیر طبیعی نیست، بنابراین در حین زایمان بطور دقیق تحت نظارت خواهید بود.
برچسبها:برای درمان مسمومیت بارداری, درمان خانگی مسمومیت در بارداری, درمان گیاهی مسمومیت بارداری, درمان مسمومیت بارداری, درمان مسمومیت بارداری بعد از زایمان, درمان مسمومیت بارداری چیست, درمان مسمومیت بارداری در طب سنتی, درمان مسمومیت حاملگی چیست, درمان مسمومیت حاملگی در طب سنتی, درمان مسمومیت در بارداری, درمان مسمومیت دوران بارداری, درمان مسمومیت غذایی در بارداری, راه درمان مسمومیت بارداری, راه های درمان مسمومیت بارداری, روش درمان مسمومیت بارداری, روشهای درمان مسمومیت بارداری