باید بدانید وجود دو چالش عمده باعث شده متخصصان درباره تزریق بوتاکس هشدارهایی جدی مطرح کنند؛ یکی مراجعه افراد به پزشکان غیرمتخصص و دیگری وجود انواع تقلبی و بدون مجوز بوتاکس در بازار دارویی کشور؛ بنابراین مراجعه به متخصص قبل از تزریق باید در اولویت قرار گیرد تا از بروز عوارض احتمالی پیشگیری کنیم.
البته این روزها علاوه بر این که بوتاکس باعث برطرف شدن چین و چروکهای صورت و گردن میشود، برای مواردی مثل بهبود سردردهای میگرنی، درمان اسپاسم و سفتی عضلات آرنج و مچ و انگشتها، درمان کجی گردن و دردهای گردن ناشی از سفتی بعضی عضلات گردن، درمان استرابیسم یا انحراف چشم یا برای درمان اسپاسم پلکها و البته درمان تعریق بیش از حد زیر بغل، کف دستها و پاها استفاده میشود. پس برخلاف باور عموم، بوتاکس صرفا برای رسیدن به زیبایی نیست.
در عین حال از آنجا که چین و چروکهای پوستی، ناشی از انقباض عضله زیرین پوست است، با شل شدن عضله، چین و چروکها نیز برطرف میشوند البته بوتاکس به طور انتخابی اعصاب حرکتی را به طور موقت فلج میکند و روی عصبهای حسی تاثیری ندارد، بنابراین بعد از تزریق بوتاکس به شرط تزریق توسط متخصص پوست حس ناحیه تزریق شده تغییری نخواهد کرد.
با این حساب تزریق بوتاکس خطرناک نیست، اما تزریق توسط افراد متفرقه بشدت خطرناک است و عوارض غیرقابل جبرانی را رقم میزند.
بعد از برطرف شدن اثر دارو در صورت تمایل و تا وقتی واکنش آلرژیک شدید یا عوارض قابل توجهی نداشته باشید میتوانید هر چهار ماه یکبار بوتاکس را تزریق کنید. البته اگر مجدد تزریق نکنید وضعیت چین و چروکها مثل قبل از تزریق خواهد شد.
بسیاری از افراد براین باورند بلافاصله بعد از تزریق بوتاکس باید نتیجه آن را ببینند، در صورتی که اثر بوتاکس روز دوم ظاهر میشود و این اثر تا پایان هفته چهارم همچنان افزایش مییابد و آنچه در پایان ماه اول دیده میشود حداکثر میزان اثر بوتاکس است.
برچسبها:اخبار در مورد سلامتی, خبر ایا بوتاکس عوارضی جدی دارد؟, خبر جدید, خبر جدید با موضوع سلامتی, خبر داغ ایا بوتاکس عوارضی جدی دارد؟, خبر در مورد ایا بوتاکس عوارضی جدی دارد؟, خبر سلامتی, داغ ترین اخبار سلامتی, متن خبر ایا بوتاکس عوارضی جدی دارد؟, متن خبر سلامتی